پدرشوهرم به یکی ازبچه هاش حدود7میلیاردکمک کرده ودوتادیگه ازبچه هاش خونه زندگی دارن ولی همه خرجشون باپدرشوهرم ولی به شوهرمن هیچ کمکی نکرده مالان 11ساله ازدواج کردیم ولی الان یه وضعیتی پیش اومده وضعیت مالی پدرشوهرم عالی شده وماهم خیلی قسط وبدهی داریم تصمیم دارم فردابرای نهاردعوتش بکنم واین موضوع باهاش مطرح کنم که الان بماهم بایدکمک بکنی شوهرم میگه من نمیگم چون قبلن گفتم چندسال پیش وکمکی نکردالانم نمیگم ولی الان وضعیت تغیرکرده واوضاع بهترشده ومنم دیگه نمیتونم بهیچ عنوان صبوری کنم ادامه اش میگم
ن عزیزم ماهم مثل شما به تمام پسراش داده وخرج کرده ولی یه ریال به ما کمک نکردن و نمیکنن همیشه بهانه های مختلف دارن من هیچوقت یک کلمه هم چیزی نگفتم شوهرمم به مرور زمان فهمید خودش تنهاست کلا دورشونو خط کشید
نباید طلا میدادین الانم اگر طلا هاتونو میخواین ماشین بفروشید
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد