2777
2789

پدرشوهرم به یکی ازبچه هاش حدود7میلیاردکمک کرده ودوتادیگه ازبچه هاش خونه زندگی دارن ولی همه خرجشون باپدرشوهرم ولی به شوهرمن هیچ کمکی نکرده مالان 11ساله ازدواج کردیم ولی الان یه وضعیتی پیش اومده وضعیت مالی پدرشوهرم عالی شده وماهم خیلی قسط وبدهی داریم تصمیم دارم فردابرای نهاردعوتش بکنم واین موضوع باهاش مطرح کنم که الان بماهم بایدکمک بکنی شوهرم میگه من نمیگم چون قبلن گفتم چندسال پیش وکمکی نکردالانم نمیگم ولی الان وضعیت تغیرکرده واوضاع بهترشده ومنم دیگه نمیتونم بهیچ عنوان صبوری کنم ادامه اش میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واینکه شوهرم همه کارهای پدرشوهرم وبرادرشوهرهامومیکنه دکتربردن به شهردیگه ومراقبت وغیره 

منم برازندگیم خریدخونه وماشین طلاهاموفروختم والان اون ماشین درخدمت اینه که پدرشوهرموبرادرشوهرموباهاش ببرن دکترمنم اگه شوهرم نتونست حق اش بگیره ماشین میفروشم وطلاهامومیخرم 

ن عزیزم ماهم مثل شما به تمام پسراش داده وخرج کرده ولی یه ریال به ما کمک نکردن و نمیکنن همیشه بهانه های مختلف دارن من هیچوقت یک کلمه هم چیزی نگفتم شوهرمم به مرور زمان فهمید خودش تنهاست کلا دورشونو خط کشید 

باید شوهرت بگه

راضی نمیشه بگه واگه نگه من واقعن دیگه صبرم تاته رسیده شوهرم 40سالش پس کی دیگه میخوادحقشوبگیره بادرامدکم ودوتابچه وقسط وبدهی وبقیه برادرهادررفاه وازادی

همسرتون باید درخواستش رو مطرح کنه 

و البته بایدی واسه پدرشوهرتون وجود نداره

پدرشوهرتون هنوز زندست و اختیار اموال خودش رو داره میتونه کمک بکنه میتونه کمک نکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ن عزیزم ماهم مثل شما به تمام پسراش داده وخرج کرده ولی یه ریال به ما کمک نکردن و نمیکنن همیشه بهانه ه ...

مشکل من اینه باماشینی که من باگذشتن ازطلاهام خریدم میره باهاش بهشون خدمت میکنه ومنم ماشین میفروشم وطلاهام مبخرم اینجورپیش بره

اختیار اموال شونو دارن

خودتونو کوچک نکنید چون جواب منفیه

چرا قسط و بدهی دارین 

شغل همسرتون چیه 

وظیفه همسرتونه شما زن پدر شوهرت که نیستی 

نباید طلا میدادین الانم اگر طلا هاتونو میخواین ماشین بفروشید 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه نگو خودت واز چشم نندازمسائل خانوادگیش وخودش باید حل کنه تو دخالت نکن

من محبوب نبودم توخانواده اشون اصلن ومن تنهایی نمیخوام بگم بهمراه شوهرم باهم میگیم

اگه روشو داری بگو 

حقه شوهرته که اونارو ببره دکتر ولی ارث واسه بکی دیگه باشه

اما اگه پولدارن ماشین چرا نمیخرن؟

من خودم بودم چون روش رو نداشتم نمیگفتم ولی همش حرص میخوردم 

حالا نگو کمک بگو قرضی چیزی

شاید بعدا حلالش کرد گفت نمیخواد پس بدی