2777
2789
عنوان

مامانای باردار یا که بچه دارین توروخدا بیایین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 46 پست
امینو سنتز خطری نداره فدات شم خیلی درصد کمی هستن سقط میشه بچشون بچت سالم شک نکن توکل کن بخدا فقط الا ...

خداکنه خوب باشه بخدا کلی سختی کشیدم تا حامله شدم وقت پیش خوریزی داشتم کلی استرس الانم اینجوری

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سل فری بده خونه ولی مطمعن باش بی مشکله من خیلی دیدم سونو گفته امینو و هیچ مشکلی نبوده فقط برای اطمین ...

عزیزم سل فری بده اگ خدای نکرده مشکل داشته باشه باز باید امینو انجام بده ک دیر میشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

عزیزم عددت خیلی بالاست حتما حتما آمینو بده ایشالا که سالمه ولی اگه خدایی نکرده یک درصد مشکل داشته باشه اصلا به یه عمر عذاب نمی ارزه سلفری به درد شما نمیخوره فقط آمینو بده

عزیزم سل فری بده اگ خدای نکرده مشکل داشته باشه باز باید امینو انجام بده ک دیر میشه

اخه من شنیدم هر دو یکی هست  فقط یکی خونه یکی از مایع جنین 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
سلفری بده مال من پارسال ۴بوداصلاهیچی نفرستادن سه بارسونورفتم قطعی گفتن سقط 

عزیزم برای سقط قانونی حتما باید جواب امینو مثبت باشه چطور تو سونو اطمصنان دادن ب شما؟

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
مال من۳/۷بود نه اصلا اصلا سخت نیست فقط تا میتونی ریلکس باش بهش فک نکن بخدا دردش از امپول باسنم کمتره ...

مرسی عزیزم هزینش چند شد شما بخدا اینقد گریه کردم حالم اصلا خوب نیس

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

عزیزم خاله ی منم آزمایش داده بود ۲بار مشکل داشت ازمایشش آمینو سنتز رفت خداروشکر سالم بود بچشم بدنیا اومد الان ۲سالشه

نگران نباش انشالله ک نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری🤲🤲