2777
2789

من نرفتم ولی دختر عمم رفته بود از روی مهره گردن جنین جنسیت رو گفته بود بهش.میگن کارش خوبه

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر ادیب خیلی معروف و خوبن عمم رفته بود حدو 4 سال پیش خیلی راضی بود اما الان جاریم که تحقیق می‌کرد برا سونو میگفت گفتن دیگه دکتر ادیب پیر شدن زیاد با حوصله نیستن.. 

نمیدونم والا جاریم اینو گفت.. 

من خودم رفتم پیش دکتر ندا رحیمی راد تو ملاصدرا هست راضی بودم ازشون، یه بارم رفتم مرکز سونو دکتر پایدار اگه اشتباه نکنم تو خیابان معدل 

اونجا هم خوب بود

صحرایان تو‌آن تی برای جنسیت‌خیلی اشتباه داره

جدی؟؟؟؟؟ یعنی کارش خوب نیست؟ برای سونو رشد میخوام برم دکترم میگفت خیلی دستگاه های خوبی داره 

جنسیت ان تی اکثر جاها اشتباهه به من گفتن پسره همه

جدی؟؟؟؟؟ یعنی کارش خوب نیست؟ برای سونو رشد میخوام برم دکترم میگفت خیلی دستگاه های خوبی داره  ج ...

برای جنین شناسی حرف نداره ...ولی ب اقوام ما ب دوتاشون جنسیت اشتباه گفت‌تو‌ان تی

من رفتم ادیب برا انومالی. خدایی خوب با دقت بود و تک تک برام توضیح میداد همه چیو

پیش صدیقه یوسفی هم ان تی رفتم ایشونم خوب بودن ولی ب هیچکس تو ان تی جنسیت نمیگه

حالا برا سونو رشد احتمالا باز برم پیش یوسفی

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄