2777
2789
عنوان

بهش طلاق توافقی پیشنهاد بدم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 39 پست
با یه وکیل صحبت کن ببین میتونی مهریه بگیری چون دوشیزه نیستی کل مهریه تعلق میگیره .

نه سخته خب وکیل دارم ولی با این اخلاقایی که اینا دارن کار برسونم دادگاه و مهریه اونا بدتر اذیت میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری باهاش آشنا شدی منم توی عقد جدا شدم از من خیلی بدجنس و نامرد بودن خیلی اذیتم کردن مجبور شدم ...

مثل من سنتی بود فکر کردن بعد از عقد و اینکه دوشیزه منو بگیرن من تسلیم تمام کاراشون میشم به کل هم پسره هم خانوادش اون روی خودشون نشون دادن منم نمیتونم اینطوری تحمل کنم 

ببخشید یه چیزی بگم به دخترای دوشیزه خواهشا تو دوران عقد زود به رابطه راضی نشین مخصوصا اگه تو فرهنگتون مهمه .آدم حرصش میگیره پسرها هر کار دوست دارن میکنن بعد هم بدون مهریه طلاق

مثل من سنتی بود فکر کردن بعد از عقد و اینکه دوشیزه منو بگیرن من تسلیم تمام کاراشون میشم به کل هم پسر ...

منم مثل شما بودم ولی از من اینقدر خسیس بود مهریه فقط ۵ سکه بود برای اینکه کامل نده کاری به هم نداشت

باکره بودم طلاق گرفتم از من پدرسوخته بودند آدمهای درستی نبودن سرم کلاه گذاشتند فقط دروغ همه چیزوشون دروغ بود آبروم خیلی رفت به خاطر همین طلاقم

دیگه از ازدواج میترسم