2777
2789
عنوان

بهش طلاق توافقی پیشنهاد بدم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 39 پست
نه هنوز عقدم 

پس سریع جدا شو خودتو راحت کن

من فک کردم عروسی کردی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم صبر کن خودش بیاد پیشنهاد توافقی بده ولی من جات بودم شکایت میکردم بابت مهریه ونفقه

اخه خیلی بدجنس میترسم ازشون کارم بدتر شه اونا بیشتر اذیت کنن نمیخام با مهریه بدتر بشه!

یه هفته بود ولی بعد رفت با خانوادش اومد دعوا پدرش زنگ زد طوری نبود کلا غیب بشه

مهم نیست غیب شه همین که خرجی نمیده و پیشت نمیاد کافیه درسته سر خونه زندگی نیستید ولی قانونا زنشی باید خرجی بده

تو عقد جداشدن خیلی خیلی بهتره تا بعد عوسی با بچه.

وقتی سازش ندارین وامیدی به بهبودی نیست بهترین کار اینه هر چه زودتر جدا شی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پس سریع جدا شو خودتو راحت کن من فک کردم عروسی کردی

نه  ولی دوشیزه نیستم دیگه بیشتر سخته ولی خب حاضر به زندگی نیستم میگم خودم پیام بدم بهش بگم بیا واسه توافقی اقدام کنیم 

نه  ولی دوشیزه نیستم دیگه بیشتر سخته ولی خب حاضر به زندگی نیستم میگم خودم پیام بدم بهش بگم بیا ...

فدای سرت ک دوشیزه نیستی خودتو بابت این قضییه ناراحت نکن اصلا.

ایشالا ک خوشبخت شی

مهم نیست غیب شه همین که خرجی نمیده و پیشت نمیاد کافیه درسته سر خونه زندگی نیستید ولی قانونا زنشی بای ...

اون نمیتونه بگه تمکین نمیکنه زنم ؟ چون منم کاری بهش ندارم از طرفی میترسم اقدام کنم بدتر اذیت کنه منو از دادگاه میترسم

اون نمیتونه بگه تمکین نمیکنه زنم ؟ چون منم کاری بهش ندارم از طرفی میترسم اقدام کنم بدتر اذیت کنه منو ...

مگه خونه گرفته بری تمکین کنی خلاصه توافق کن برید توافقی ولی قبول نکرد خودت میتونی اقدام‌کنی

قربونت دعا کن واسم ، حالا خودم پیام بدم بهش یا نه ؟ 

با خونواده ات مشورت کن بعدا پیام بده

مگه خونه گرفته بری تمکین کنی خلاصه توافق کن برید توافقی ولی قبول نکرد خودت میتونی اقدام‌کنی

اره باباش زنگ زد گفت دیگه مراسم عروسی  نمیگیریم جهزیه نمیخاد طبقه بالا آماده میام دنبالش بیاد بالا زندگی کنه بابا منم گفت نه در کل آدم زندگی دیگه نیست واسه همین میگم پیام بدم بگم بیا واسه توافقی اقدام کنیم