2777
2789
عنوان

چرا من اصلا خودمو نمی بینم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
من‌‌نیز... بنظرم کسب مهارت  میتونه کمک کنه

پروفایل و اسم کاربریت خیلیییییی بهم حس غریبی میده

هروقت میبینمت زیرتاپیکی،همش خیره میشم ب اسم و پروفت.

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری به چی برسی؟

فکر می کنم سرآمد باید باشم

یه خانمی هست تو بستگان

۲۰ سالگی ازدواج کرد الان ۳۷ سالشه

دو تا بچه داره و پایان دوره فوق تخصص پزشکی رو می گذرونه

بقدر پشتکار داره و البته شوهری همراه و بسیار پولدار

اونو هر روز تو ذهنم می کوبم سر خودم

که چرا من مثل اون نیستم

خدایا تنهامون نزار
پروفایل و اسم کاربریت خیلیییییی بهم حس غریبی میده هروقت میبینمت زیرتاپیکی،همش خیره میشم ب اسم و پرو ...

یعنی ناراحتت میکنه؟

☹🙂

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

این تقصیر یه ندای درونی احتمالا از تفکرات قدیمته .منم مثل تو بودم مامانم هم تشویقم میکرد و خودشم شاغل بود میگفت اینهمه تحصیل کردی برو بگرد دنبال کار برا زندگیت برا اینده بچت .از اینور شوهرم مخالف بود و بچم تنها میشد کسی هم نبود ازش مراقبت کنه ....خودم دلم به کار بیرون بود از بچه داری متنفر شدم .

یه وقت با خودم فکر کردم درسته من شغل رو دوست دارم و به فکر زندگیمم اما به چه قیمتی...به قیمت زجر تنهایی ومشکلات بچم .سبک سنگین کردم دیدم موندن من تو خونه از همه لحاظ به نفع زندگیمه .موند تکلیفم با مامانم بهش گفتم دیگه انقدر تو سر من ننداز کار رو اگر میمونی خونه بچمو بگیری من برم کار کنم اگر نه دیگه واسه من نسخه نپیچ.

خودم از کوچیکی همش خونه مامانبزرگم بررگ شدم و کمبود عاطفی دارم

نه اصلا خیلی بهم آرامش میده حس عجیبی دارم

جالبه

😘😘

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
فکر می کنم سرآمد باید باشم یه خانمی هست تو بستگان ۲۰ سالگی ازدواج کرد الان ۳۷ سالشه دو تا بچه دار ...

بنظر من هیچ موقع دیر نیست

فقط خیلی باید قوی باشی و نترس که بخوای یک چیز تازه رو شروع کنی...

هدفی که داریو رو برگه بنویس و بهش برس

مثلا میتونی کارگاه هنری بزنی

یه شرکت بزنی

طراح مد بشی

یا دوبازه کنکور بدی مثل یکی از فامیلامون که ۳۲ سالشه و ۲ تا بچه داره ، امسال پزشکی دراومد

این تقصیر یه ندای درونی احتمالا از تفکرات قدیمته .منم مثل تو بودم مامانم هم تشویقم میکرد و خودشم شاغ ...

چه خوب کخ باهاش کنار اومدی

من ۱۱ سال گارمند بودم و دو تا بچه هام تو کارمندیم بدنیا اومدن اما سومی رو که البنه خدا خواسته بود بدنیا اومد و شرایطی پیش اومد که مجبور به ترک و استعفا شغلم شدم

الان وقتی زنهایی رو می بینم که مثلا مدارج بالای علمی و پزشکی می گیرند با وجود بچه و شاغلم هستن همزمان از خودم ناراحت میشم که چرا من مثل اونا نتونستم اینا رو هندل کنم و الان از استقلال مالیم و تو اجتماع بودن بهره ببرم

خدایا تنهامون نزار
بنظر من هیچ موقع دیر نیست فقط خیلی باید قوی باشی و نترس که بخوای یک چیز تازه رو شروع کنی... هدفی ک ...

ممنون از شرکتت در تبادل

الان تو خونه شروع به یادگیری برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایل کردم

ابتدای مسیرم

تو دانشگاه هم مهندسی کامپیوتر خوندم

۳ تا بچه هامم از آب و گل دراومدن و کوچیکه ۵ سالشه

اما بازهم اینا حالم و خوب نمی کنه و از مقایسه خودم با آدم های یه جورایی خیلی سرآمد دست بر نمی دارم😔

خدایا تنهامون نزار
اهوم شایدم انرژی ازخودته

مرسی عزیزم🙈