2777
2789
عنوان

معلم گفته پسرم توانایی درس خوندن جهشی راداره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست
یعنی بعدا پشیمون میشم 

نمیدونم. میتونید مشورت کنید زیاد. ولی خب اگه جهشی هم بخونه ی سال وقت داره پشت کنکور بمونه. البته اگه میخواین جهشی بخونه به نظرم هرچی زودتر باشه بهتره. توی متوسطه و اینا سخت تر میشه

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهشی از پایه دوم به چهارم سوم به پنجم و چهارم به ششم صورت میگیره که باید از طریق خود مدرسه اقدام کن ...

ممنون عزیزم

اگر قبول نشه مردودبه حساب میاد وتوپرونده درسی ثبت میشه؟

عزیزم پسرتون چندسالشونه؟؟

منم وقتی دوم راهنمایی بودم شاگرداول مدرسه بودم ومعلمم بهم گفت جهشی بخون رفتم آموزش وپرورش برای هماهنگی اونجااون مسئول به خودم ومادرم گفت اشتباه میکنیدبه این بچه الان فشارمیاد ودرسهاروخوب یادنمیگیره بعدابرای کنکورش به مشکل میخوره خلاصه منصرف شدیم

البته الان۱۰سال گذشته ازاون زمان والان من دانشجوام،اونزمان جهشی خوندن به اینصورت بودکه بهمون کتابهارومیدادن وماباید میخوندیم وامتحان میدادیم الان واقعاخداروشکرمیکنم که همچین حرکتیواون روزمادرم نزدبرام ومنصرف شدالان من یه برادرزاده دارم وبه شدت بچه باهوشیه امامن مخالفم بااینکه بخوادبره مدرسه وجهشی بخونه درس وتحصیل روباید پله پله بالااومد تانتیجه دلخواه وخوبی داشته باشه درغیراینصورت زودترتموم میشه امانتیجه خوبی نداره اخرش

این خیلی عالیه اما اصلن به نظرم این کار رو نکنید چون درسته پسرتون باهوشه اما ی مدت توی تابستون یا توی دوران مدرسه ی فشار زیادی بهش میاد ممکنه کلا خسته شه اینکار چ سودی داره؟ ی سال جلو بیفته که چی؟ بزارید روند طبیعی خودشو بره که لذت ببره از درس خوندن بعد اینکه تجربه شخصیت نشان داده افرادی جهشی می خونن خیلی خوب نمتونن با همکلاسیاشون که یک دوسال بزرگتر ارتباط برقرار کنن چون از نظر روحی اخلاقی بچه ترن و ممکنه این روند تو روحیه شرایط بدی بزاره

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

از این خوششون در زمینه دیگه استفاده کنید مثلا کلاس زبان مختلف چرتکه کتابای علمی و کار کردن تست با توجه به سنشون

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
دخترخاله من متولد۷۰ هست ۲سال جهشی خوند دوران ابتدایی الانم پزشکه تنها کسیه که میشناسم جهشی خونده ومو ...

نمی دونین چطوری اقدام کردن یاسطح هوششون نسبت به همسناش چطوری بوده 

[QUOTE=213046977]نمی دونین چطوری اقدام کردن یاسطح هوششون نسبت به همسناش چطوری 

خودش درخواست داده بود گفته بود میخوام جهشی بخونم کلا۲سال اخرابتدایی رفت اول راهنمایی ازهمون اول هوشش میگن خیلی خوب بوده همش دنبال پیشرفت درسی بوده 

[QUOTE=213046977]نمی دونین چطوری اقدام کردن یاسطح هوششون نسبت به همسناش چطوری   خودش درخ ...

ممنون گلم خیلی عالیه که تونستن وموفق شدن اما من بانظرات بقیه یکم دلشوره گرفتم ومیترسم