2777
2789
عنوان

معلم گفته پسرم توانایی درس خوندن جهشی راداره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست
از این خوششون در زمینه دیگه استفاده کنید مثلا کلاس زبان مختلف چرتکه کتابای علمی و کار کردن تست با تو ...

ماشهرستانیم وامکانات زیادی نداریم به نظرتون براپیشرفتش چکارکنم

البته خیلی هم شیطنت داره یعنی بگذارم بچگی کنه؟

ماشهرستانیم وامکانات زیادی نداریم به نظرتون براپیشرفتش چکارکنم البته خیلی هم شیطنت داره یعنی بگذارم ...

من خودم شهرستانم و بدون شرکت در هیچگونه کلاسی امسال تیزهوشان قبول شدم این دلیل خوبی نیست بالاخره شهرستانتون ی آموزشگاه زبان داره؟؟اگه ندارع کلاس چندمه میتونید براش کتابای علمی بگیرید مطالعه بره بالا

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشهرستانیم وامکانات زیادی نداریم به نظرتون براپیشرفتش چکارکنم البته خیلی هم شیطنت داره یعنی بگذارم ...

بله بزاریدبچگی کنه تحصیل روبایدپله پله طی کردمسیرشوشایددرسهای دبستان ساده باشه امابرای ماساده است نه یه بچه دبستانی

من اونزمان خیلی دوست داشتم جهشی بخونم وزمانیکه مادرم منصرف شدخیلی ناراحت شدم اماالان خوشحالم که مادرم منصرف شدوخودم هم برای برادرزادم مخالف این موضوعم 

بله بزاریدبچگی کنه تحصیل روبایدپله پله طی کردمسیرشوشایددرسهای دبستان ساده باشه امابرای ماساده است نه ...

بله بچه شیطونی هم هست خودمم میترسم بچگی نکنه افسرده بشه 

کلاس سومه راستی شرایط تیز هوشانومیشه بگین

ی تاپیک راجبش زدم من چون شهرستان بودم و شرایط رفتن توی ششم نبود نهم آزمون دادم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
ممنون حتما تاپیکتو میخونم امیدوارم موفق باشین ممنونم صبورانه توضیح دادین

خواهش توی تاپیک قبلیتون راجب آمپول رشد هم کامنت گذاشتم ببینید