2777
2789

من خودم اول 

یه روز تو خونه تنها بودم و خوابیده بودم که یهو با صدای روشن شدن کولر بیدار شدم و فهمیدم که......

هیچ قبل از خواب کولر و روشن کرده بودم بعد که خواب بودم برقا رفته و دوباره اومده و کولر روشن شده لامصب تاحالا هیشکی به اندازه ی این اداره برق منو نترسونده بود ترسیدی نترسسسس🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ساعت یک و نیم شب همسرم خونه نبود 

دخترم خواب بود،،، 

داشتم گوشی نگاه می‌کردم 

همش احساس می‌کردم تو اتاق یه صدایی میاد،،،، یه صدای خر خر مانندی،،،،، مثل صدای تو فیلم ترسناک،،، 

هی خودم رو میزدم اینور اونور،، فکر میکردم اشتباه می‌شنوم،،، 

دیدم نه بابا،،، واقعا میاد،،،،،،، 

قلبم اومد تو دهنم،،،، 

با هزار استرس پاشدم تمام برقارو روشن کردم،،،، رفتم تو اتاق،،، اولش باز داشتم سکته میکردم 

یهو یه چندثانیه گوش کردم 

دیدم از بالای سقفه صدا 

خوب که دقت کردم دیدم همسایه بالایی داره خرو پف میکنه،،، به حدی صداش زیاد و کلفت و خش دار بود که قشششنگ تو خونه ما بود 😐

واییی میشه یکیشون بگی

اینجا جاش نیست همه شو بگم ولی یکی که قابل تعریفه اینه: 

یه شب رفته بودیم مهمونی شب رو خونه شون خواب بودم ضبح که بیدار شدم پلاک گردنبندم زیر بالشتم بود و زنجیر به گردنم،  

یعنی گردنبندم باز شده پلاک از داخلش دراومده دوباره زنجیرم بسته شده و پلاک هم زیر بالشتم 

،  همسرمم کنارم بود،  من اصلا تو خواب بیدار نمیشم که متوجه نشم من تو خواب حتی جا به جا هم خیلی کم میشم چه برسه پاشم یه کاری کنم و یادم نباشه اونم بستن زنجیر گردنبند تو تاریکی

تووخونمون جن هست تت تاپیکامم هست بخون

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •