2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله  مرسی عزیزم .  میشه بگید فرزند اولتون رو بعد از چند ماه اقدام خدا بهتون داد

من پلی کیستیک هستم. قبل ازدواج با قرص پریود میشدم. یه ماه قبل عروسی قرصم تموم شد دیگه نخوردم. بعد عروسی هم چون همیشه دکتر بهم گفته بود اگر ازدواج کردی برا بارداری باید تحت نظر باشی تا حامله باشی منم جلوگیری نکردم دقیقا یه ماه بعد عروسی در کمال ناباوری باردار شدم.خواست خدا بود. بعد از بارداری هم تا الان بدون قرص پریود میشم. نمیدونم اگر بخوام الان اقدام کنم باردار میشم یا نه

ان شاالله ک میشی عزیز دلم خدا کارش درسته 😍😍😍😍

اره. ممنونم. شوهرم زیاد موافق نیست برا دومی. اخه از لحاظ اقتصادی روز به روز همه چی داره بدتر میشه. ما هم حقوقمون کمه. نمیدونم چکار کنم

اره. ممنونم. شوهرم زیاد موافق نیست برا دومی. اخه از لحاظ اقتصادی روز به روز همه چی داره بدتر میشه. م ...

من ک کاملا به رزق و روزی ک خدا با بچه میده اعتقاد دارم .. ینی خدا رزق ۷ میلیارد ادمو میتونه بده فقط رزق نی نی دوم شمارو نمیتونه ؟ این فکر  همسرتون ینی قبول همین حرف . به خدا توکل کنید 💖 

اره. ممنونم. شوهرم زیاد موافق نیست برا دومی. اخه از لحاظ اقتصادی روز به روز همه چی داره بدتر میشه. م ...

علائمتون چی بود ؟ برا بارداری و بیبی چک کی استفاده کردید ؟

خب میشه لطفا بگید چندمین ماه اقدامتون بوده ؟و علائمی دارید ؟

دومین ماهه . این ماه علائم نداذم . اما ماه گذشته علائم داشتم گه همه توهم بود و پریود شدم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
علائمتون چی بود ؟ برا بارداری و بیبی چک کی استفاده کردید ؟

چون تقریبا سه ماه بود پریود نشده بودم اما چون کلا همیشه خمینجور بوده پریودیام، اصلا شک نکردم تا اینکه شروع به لکه بینی کردم و خیلی ضعف شدید داشتم اخه ماه رمضون بود روزه میگرفتم این همه ضعف بی سابقه بود برام تا بی بی چک گذاشتم مثبت شد و فوری سونو دادم گفت ۷ هفته هستی