2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میشه لطفا بگید چندمین ماه اقدامتون بوده ؟و علائمی دارید ؟

من‌یه سال و نیم تنبلی تخمدان دارم این ماه ای یو ای کردم ۱۵روز میگذره دیروز تست گذاشتم منفی شد فردا هم‌موعدمه اصلا امید ندارم بهم دعا کنید

من‌یه سال و نیم تنبلی تخمدان دارم این ماه ای یو ای کردم ۱۵روز میگذره دیروز تست گذاشتم منفی شد فردا ه ...

ای جانم عزیزم ان شاالله به همین زودیا با دیدن بیبی چک مثبت قلبت خوشحاله خوشحال بشه

من‌یه سال و نیم تنبلی تخمدان دارم این ماه ای یو ای کردم ۱۵روز میگذره دیروز تست گذاشتم منفی شد فردا ه ...

میشه لطفا بگید علائم تنبلی تخمدان چیه اصلا از کجا متوجه شدید دارید 

اتفاقا منم دختر میخوام. یه گل پسر دارم انشااله میخوام به خواست خدا دومی دختر بشه. چه رژیمی رعایت کرد ...

از دکتر طب سنتی یه سری دستورات گرفتم برا خودمو همسرم ی سری غذاها باید میخوردیم ی سری نمیخوردیم و علاوه بر اون زمان نزدیکی و پوزیشنشم مهمه.

خب میشه لطفا بگید چندمین ماه اقدامتون بوده ؟و علائمی دارید ؟

حسابش از دستم در رفته دیگه به سال کشیده الان پنج ساله واسه دومین بار درد بی درمونه انتظار رو میکشم خیلی خسته ام 

خدایا معجزه میخوام 
حسابش از دستم در رفته دیگه به سال کشیده الان پنج ساله واسه دومین بار درد بی درمونه انتظار رو میکشم خ ...

عزیزمی امیدت ب خدا باشه یه چیزی نذر کن به نیت میرزای قمی خیلی حاجت میده مثلا نذر کن ۴۰ روز زیارت عاشورا بخون به نیت ایشون

میشه به منم بگی؟ البته اگر حوصلت میشه

والا اول باید مزاج شناسی رو شما انجام بشه و طبق اون دستور بگیری اگرم بگم ممکنه ب کار شما نیاد ولی برا زمان اقدام نباید اصلا شب و رور تخمک گذاری رابطه داشته باشید و دخول عمیق نباشه آقا رازیانه بخوره شب و روز اقدام حتما قبلش دوش اب گرم بگیره و..