2777
2789

رحم اجاره ای یعنی مادر بچه مادر واقعیش نیست ؟

و آی وی اف هم میتونه پدر بچه خود واقعی نباشه؟

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه تو هر دو حالت اسپرم و تخمک از زوج مورد نظر گرفته میشه آی وی اف که به همون خانم انتقال پیدا م ...

مرسی از توضیحاتتون 

یعنی آی وی اف و رحم اجاره ای اسپرم و تخمک از زوج مورد نظر هست

هر دوش ؟

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
بزار یه مثالی بزنم شما یه تخم مرغ میخری میدی به همسایه برات جوجه دربیاره خب حالا جوجه به دنیا اوم ...

از منه درسته؟🤣

رحم اجاره ای مادر مادره  ولی ایران و نمیدونم جای دیگه خانم مجردم میتونه از بانک اسپرم و از ...

مرسی