2777
2789
عنوان

دورهمی مامان های 1401

1919 بازدید | 342 پست

سلومممم بچه ها هرکی قراره خرداد ماه زایمان کنه ان شاءالله بیاد با هم باشیم این روزامونو با هم بگذرونیم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

من هستم

البته يه تاپيك ديگه هم واسه ماماناى خردادى هست

ميخواى لينكشو؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من هستم البته يه تاپيك ديگه هم واسه ماماناى خردادى هست ميخواى لينكشو؟

سلام اره اره

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندم خرداد زایمانته؟

10 گفتن 

چندم خرداد زایمانته؟

تو چی؟

سلام اره اره

هرچى لينك و ميزنم نمياد برات ميگه خطاى سرور

الان ميرم تو تاپيك تگ ميكنم تو رو

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
۱۴ خرداد

اوووف نزدیکیم کهههههه

هرچى لينك و ميزنم نمياد برات ميگه خطاى سرور الان ميرم تو تاپيك تگ ميكنم تو رو

🙏🙏🙏🙏