2777
2789
عنوان

میترسم درآمد نامزدم حلال نباشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 72 پست
نمیدونم میگن مثلا مجبورن تو کارشون دروغ بگن و از این حرفا...ولی خب نامزد من واقعا پسر پاکیه بهش نمیخ ...

وا چه ربطی به حلال و حروم داره... ملکو نشون میدن با آب و تاب شنونده باید عاقل باشه... الان دیگه کسی کورکورانه تصمیم نمیگیره.. به حرف بنگاهی هم توجه نمیکنه. نترس حلاله... دزدی و مال مردم خوری نمیکنن که. 

طبیعی عزیزم ی سری شغل ها همینه اگه بخواد راست و‌حسینب واقعیت رو بگه که هیچی در نمیاره طرف میره پیش اون یکی که‌ الکی دروغ میگه و تعریف میکنه ، کلا شغل های آزاد معمولا همینه ، حتی کارمندم بخواهی خیلی ریز شی ممکنه حلال نباشه و به اندازه حقوقش کار نکنه ، در مورد املاک دادش دوستم خیلی صادق و آدم درستیه املاک زد  دو ماهه جمع کرد نتونست کار کنه چون همه ی واقعیت ذو میگفت و طرف رو میپروند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من و خانواده و فامیلم از ۹۰ درصدشون زخم خورده ایم ۴ سال پیش خانه ۴۶۰ میلیونی پدرم را بنگاهی که ...

خب شما خودت خطا میکنی چ ربطی ب باقی داره ک برچسب بد میزنی

شما باید اینقدر بفهمی ک تو هر قولنامه باید حق فخش ذکر بشه 

اگرم تجربه نداری باید ی ادم کاربلد ببری ک کلاه سرت نره 

من خودم پدرم بنگاه دار هست حتی زمین قسطی میده ب مردم

و اینکه اگه خلافی کنن پروانشون باطل میشه

والا من و خانواده و فامیلم از ۹۰ درصدشون زخم خورده ایم ۴ سال پیش خانه ۴۶۰ میلیونی پدرم را بنگاهی که ...

عزیزم دیگه شما فوق العاده ساده دل بودید که همچین کلاهی سرتون گذاشتن

ما یک خونه بخواهیم بخریم از هزارجا قیمت میگیریم و بالا پایین میکنیم شما همینطوری رفتی معامله کردی خب

اخه این درآمدش در ماه بیشتر از 3/4تومن نیست..چجوری میتونه همچین کاری کنه

خب من همسر شما را نمیگم این جور هستن ، صاحب کارشون ممکنه این کارها را بکنه .خب پس با ماهی سه چهار که اصلا این شغل نمیتونه شغل همیشگی باشه، به نظرم در مورد درامد حلال بش اعتماد کن ولی بگو یه شغل دیگه انتخاب کنه مثلا اگه جمعه ها سرکار هست بگو دوست ندارم جمعه بری یا این همه اذیت میشی این شغل جای پیشرفت نداره و ...

الان دیگه عرفه.... ما خواستیم ویلامون. بفروشیم گفتیم 460 بنگاهم گفت انقد اگه راضی هست حرفی از قیمت پیش مشتری نزن من هرچی فروختم پول تو رو میدم باقیش مال من ماهم قبول کردیم 500 فروخت ما هم ناراضی نبودیم. خدا خیرش بده.. ولی مشکل شما رو دقیق نفهمیدم... یعنی خودتون ارزش ملکتونو نمیدونستی.ن؟

الان دیگه عرفه.... ما خواستیم ویلامون. بفروشیم گفتیم 460 بنگاهم گفت انقد اگه راضی هست حرفی از قیمت پ ...

دقیقا همینه ی نفر میگه از این قیمت هرچی بیشتز فروختی واسع خودت 

عزیزم دیگه شما فوق العاده ساده دل بودید که همچین کلاهی سرتون گذاشتن ما یک خونه بخواهیم بخریم از هزا ...

امیدوارم اتفاقی که برای ما افتاد برای شما و هفت جدتون نیفته .ما در زمانی فروختیم که خونه هر لحظه گرون میشد ما فقط ده روز بود قیمت جدید نگرفته بودیم .پنجاه تا خونه زیر سر گذاشته بودیم ۳۰ تاشون گفتن از فروش منصرف شدن ۲۰ تای دیگه گفتن ۲۵۰ نمیفروشیم ۴۵۰ میفروشیم 

امیدوارم اتفاقی که برای ما افتاد برای شما و هفت جدتون نیفته .ما در زمانی فروختیم که خونه هر لحظه گرو ...

خب قربونت برم خونه و ماشین رو باید لحظه ای قیمت گرفت تو این وضعیت مملکت 

انشالله که تنتون سالم باشه

امیدوارم اتفاقی که برای ما افتاد برای شما و هفت جدتون نیفته .ما در زمانی فروختیم که خونه هر لحظه گرو ...

عزیزم شما بد موقعی فروختید همسایه ما بیچاره امشب خونش رو فروخت فردا شب با همون پول خونه رهن کرد 

ی شبع همه چیز گرون شد 

دقیقا همینه ی نفر میگه از این قیمت هرچی بیشتز فروختی واسع خودت 

آره اینم حلاله دیگه من میدونم ارزش ملکم انقده اگه خودم باشم نمیتونم بیشتر بفروشم ولی بعضی از بنگاهی خیلی خوب حرف میزنن طرفو راضی میکنن. الان کسی که خونرو از ما خریده خیلی راضیه میگه اگه گرونتر میداد قبول میکردم چون از محیط راضیم.. 

الان دیگه عرفه.... ما خواستیم ویلامون. بفروشیم گفتیم 460 بنگاهم گفت انقد اگه راضی هست حرفی از قیمت پ ...

ببخشید عرف نباید ۴۰ میلیون سود باشه چون اینجور قیمت ها بیشتر بالا میره و سر به فلک میکشه .والا این معامله ۴ میلیون بس بوده که به بنگاه بدید .والا دکتر متخصص هم تو یه روز ۴۰ میلیون سود نمیکنه .این جور رضایت ها به ضرر کل مردم هست چون توقع بنگاه دار ها و نرخ ملک ها را به شد بالا میبره و ظلم در حق بقیه مردم و کسایی میشه که میخوان بخرن

خوب اشتباه از خودتون بود.. ما ملک فروختیم مهر بنگاه خشک نشده زمین خریدیم خداروشکر کلی سود کردیم... 350 میلیونمو الان تقریبا شده 8 میلیارد... 

آره اینم حلاله دیگه من میدونم ارزش ملکم انقده اگه خودم باشم نمیتونم بیشتر بفروشم ولی بعضی از بنگاهی ...

والا تد هر شغلی خطاکار زیاده من همکار پدرم ی زمین فروخت دو میلیارد روش خورد کلاه برداری دادگاه ده میلیارد براش جریمه نوشت مگه الکیه مملکت قانون داره