2777
2789
عنوان

میترسم درآمد نامزدم حلال نباشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 72 پست

استارتر من از اول عمرم کلی تجربه از بنگاهی های اصفهان دارم .اینایی که بهت میگن ول کن مهم نیست یا خودشون املاکی دارن یا درامد حلال براشون مهم نیست . ببین من با شماره که شمردم ۱۰۰ تا بنگاه اصفهان و ۱۰۰ تا بنگاه یکی از شهرهای اصفهان درگیر بودم .ببین ۴ سال پیش که من میخواستم خونه بخرم ۱۵۰ پول داشتم بعد جلو چشم خودم دفتر ۲۰۰ میلیونی را باز میکردن و میخواستن اپارتمانهای ۱۵۰ را به من ۲۰۰ بفروشن و ۵۰ را بردارن برا خودشون شما فکر کن ۴ سال پیش ۵۰ میلیون پول یه مسکن مهر توی اصفهان بود که الان ۴۰۰ میلیون .۵۰ میلیون ۴ سال پیش پاداش ۳۰ سال خدمت یه فرهنگی یا نظامی بود .طلا گرمی ۱۰۰ بود . از ۱۰۰ تا بنگاهی اصفهان ۹۹ تا شون دروغ میگفتن از سن بنا بگیر تا قیمتش که دغل کاری میکردن تا عیب های ساختمان مثل فاضلاب که قایم میکردن 

شما بودین با همچین آدمی مشکل نداشتین? دلم نمیاد از دستش بدم واقعا. .نمیدونم چکار کنم😥

باید به طرف مقابلت اعتماد داشته باشی زندگی بدون اعتماد هیچ پایه واساسی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وعده های دروغ ببین وقتی به یکی بگی خونه یک ماه دیگه خالی میشی بعد زن خونه وسیله ها را جمع میکنه برا یک ماه دیگه که اسباب کشی داره بعد خونه را طرف ۳ ماه بعد خالی میکنه بنگاه هم از اول میدونسته حالا این وسط سرویس مدرسه بچه تا کلی مشکل دیگه را در نظر بگیر . متراژ خونه را دروغ میگن .سن بنا را دروغ میگن حتی مثلا بهت میگن خونه فلان ادرس هست بعد چنان پیچ در پیچ میکنن که از ان خیابان معروف رد بشی حالا ما چون اصفهان اشنا بودیم به ادرس میفهمیدیم این خونه فلان خیابون نیست فلان محله نیست ولی خیلی ها ممکنه گول بخورن .خلاصه فکر کن مردم هزار تومن هزار تومن تو زندگی شون صرفه جویی میکنن مثلا هر روز با مترو میرن یه اب معدنی برا خودشون نمیخرن و ....بعد بنگاه ها میلیون میلیون کلاه میذارن 

واه مگه چیز بدی ازش با چشم خودت دیدی که میگی شاید حلال نباشه درامدش. وقتی ازش پرسیدی و گفته خودش حوا ...

نه واقعا چیزی ازش ندیدم...فقط چون چیزایی درمورد این شغل شنیدم نگرانم..خانوادش واقعا عالین

ببین من اصلا شوهرت را نمیشناسم و تهمت نمیزنم فقط چون خودت نگران بودی و دغدغه داشتی گفتم ظرفیت شنیدن حقیقت را داری .اینکه خودت نگران هستی نشون میده خودت نان حلال خوردی و دل و روحت هنوز زنده هست .خدا هم پدرت را حفظ کنه هم نان  حلال پدرت 

حالا اینها که گفتم مال اصفهان بود یه شهرهای دیگه اصفهان هم از ۱۰۰ تا بنگاه ۹۰ تاشون دروغ مبگفتن و فکر سود خودشون بودن من امیدوارم همسر شما جز ده درصدی باشه که دلسوز مردم هست و دغدغه نان حلال داره با این حال چون این شغل خیلی وسوسه کننده هست من جای شما بودم میگفتم همسرم شغلش را عوض کنه چون در این جور شغلها شیطان خیلی ادم را وسوسه میکنه 

خوشی زده زیر دلت 

شفای عاجل انشالله

شمایی که بی ادبی و مزه میپرونی. بی احترامی میکنی یا دائما درحال معرفی خودت هستی ...😷... باخودتم ... ریز میبینمت🤌 خربزه توجالیز میبینمت🤏 . اگه ریپلایتو جواب نمیدم دایورتت کردم 🤭 .درجریان باش 😉�

همه یه جور نیستن درسته اسمشون بد درفته وتوشون ادم خوب هم هست خدا شاهده من نه بنگاهی هستم نه همسرم تو کار املاکه من میدونم همه یه جور نیستن  حتی فامیل هم ندارم تواین کار باشه خودم هم خیلی ضربه ی بدی دیدم ا خونمو مفت از چنگم درآورون ولی میدونم همه یه جور نیستن

همه ک مثل هم نیستن اشتباه میکنی 

والا من و خانواده و فامیلم از ۹۰ درصدشون زخم خورده ایم ۴ سال پیش خانه ۴۶۰ میلیونی پدرم را بنگاهی که همسایه مدرم بود ما را گول زد و ۲۶۰ فروخت حق فسخ هم نذاشت فکر کن تو شهر ما ۴ سال میش ۲۰۰ که ما ضرر کردیم ۵ تا مسکن مهر میدادن الان همون مسکن مهرها هر کدام ۴۰۰ میلیونه یعنی پنج تاش ۲ میلیارده