2777
2789
عنوان

وای شیشه میز نهار خوریمو شکوندم 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 37 پست
منم امروز هم دیس هم لیوان هم دو تا بشقاب شکوندم مامانم هنوز نیومده بفهمه بدبختمممم بدبخت از الان بگ ...

فقط سکوت کن موقع حرف زدناش 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره چطوری همهرو با هم شکوندی

همشون رو هم گذاشتم ببرم یهو افتاد خاک تو سرم 

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
اگر پت و مت رفيق سومى هم داشتن قطعاً تو بودى😂😂

امضاتو دوس دارم  

تازه من با منم قهر هم کرده.اون یکی من بیشعوره نمیره از دلش دربیاره.اصن یه وضعی😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

تو کل زندگی مشترکمون ۱۰ ساله هیچ چیزی نشکونده بودم فقط یه لامپ خیلی بزرگ که برا مغازه شوهرم بود آورد مثلا بشورم تمیزش کنم برا مغازه جدید شکوندمش بعد ۲ سال هنوزم شوهر جان میگه😭😭

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

منو چرا نمیگین شوهر طفلکیم یه خرشت خوری دستش خورد افتاد شکست 

از کلمه های کووووووری چلاقییییییی همراه با جیغ فراوان استفاده کردم 

بدبخت ناپدید شد 😂😂

خب تو این دوره زمونه چیزی نمیشه خرید ک از دست میفتن😐😐😐

فدای اون زبونی بشم ک میخواد بهم بگه مامان 😍😍
فقط سکوت کن موقع حرف زدناش 

بیچارم می‌کنه خیلییییییی براش مهمه اینجور چیزا آخه من خر چرا همه رو باهم خواستم ببرم

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
میشه عکس بزاری که در چه حد شکسته که انقدر ریلکسی

الان تو رخت خوابمم و خاموشی . بزار اگه شد فردا رد میکنم . از بغل تا وسط ترک خورد 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
امضاتو دوس دارم     تازه من با منم قهر هم کرده.اون یکی من بیشعوره نمیره از دلش دربیاره.اص ...

از عباس كيارستميه اميدوارم زودتر با هم اشتى كنيد 🥺

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

مامان منم کل ظرفای دکوریمونو روهم چیده بود تو قفسه نگو این شل بوده.نصفه شب دو کارتن ظرف همه باهم ریختن کف زمین فقط دوتا بشقاب موند😑

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
از عباس كيارستميه اميدوارم زودتر با هم اشتى كنيد 🥺

مرسی گلی💙

منو چرا نمیگین شوهر طفلکیم یه خرشت خوری دستش خورد افتاد شکست  از کلمه های کووووووری چلاقیییییی ...

مایه روزبود عروسی کرده بودیم شوهرم قندونای جهیزیمو شکوند همه روها کابیتوواکردنی افتاده بود بعداومد گفت اگه میفتاد روسرم حتما ضربه مغزی میشدم دیدم یه چیم دارم بدهکارمیشم😐بعد سه سال هنوز نتونستم بخرمشون اصلا یه چی میشکنه پولشم باشه انگارجورنمیشه بخری

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍