2777
2789
عنوان

پارتنر دوستم

139 بازدید | 16 پست

قضیه من نیس 

دوستم با یه پسره بوده بعد  پسره کات کرده باهاش

بعد دوستم اصرار کردخواهش گرد

پسره اومد به دوست دوستم درخواست داد   دید اون نامزد داره گفت شوخی کردم ( اینو به این منظور گفته که دوستم حرصش بگیره )  بعد دوستم دیگه پیگیرش نشد 

پسره یبار دیگه رفت به یکی دیگه از دوستای دوستم درخواست داد  بعد دوستم که خوب حرص خورد باز گفت الکی گفتم بخاطر این بود که سراغم نگیری  بعد دوستم که باز سراغشو یه مدت نگرفت درخواست فالو   ای که دوستم قبلا داده بود رو قبول کرد   دوستم عکساشو لایک کرد دیگه کاری نکرد تا چند روز   بعد پسره دوستمو آنفالو کرد و از فالووینگاش برداشت 

این هدفش چیه ؟  آیا وقتی میبینه دوستم یهو توجهش قطع میشه  میخواد خودنمایی کنه ؟

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چرا به همچین کیس داغونی فکر میکنه؟! هیچی پسره هوله یک دو از دوستتم اصلا خوشش نمیاد و براش ارزش ...

نمیدونم 

به دوستت بگو برینه به پسره و دیگه سراغش نگیره. این جور پسر باید رید بهش. ببخشید که لحنم تندو بی اد ...

واقعا چرا اینکارا رو میکنه ؟ 

به دوستت بگو برینه به پسره و دیگه سراغش نگیره. این جور پسر باید رید بهش. ببخشید که لحنم تندو بی اد ...

اگه دوستمو نمیخواد خب کلا بره این کاراش چیه

دوست منم با یک دختره ای آشنا شد توی مجازی

دوستم خیلی بهش وابسته شد و روش غیرتی بود

دوستم به دختره گفت میشه بهت بگم عشقم 

دختره گفت نه دوستم خیلی ناراحت شد و دوستم بهش گفت دوستم داری یا نه دختره گفت من رل دارم دوستم گفت اگه بری و تنهام بزاری دیگه با هیچ دختری ازدواج نمیکنم و دختره خداحافظی کرد و بلاکش کرد ولی دوستم بلاکش نکرد و دختره روز بعدش از بلاکی درش اورد

به نظرت چرا باید از بلاکی درش بیاره؟🤔