2777
2789
عنوان

وای شیشه میز نهار خوریمو شکوندم 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 37 پست
منم رفتم برا داداشم چایی بریزم در قوری افتاد شکست  تقصیر من چیه یه چیزی در علم شیمی و فیزیک هس ...

منم شیمی خوندم  

توآزمایشگاه یه دستگاه خورد کردم استادمون گفت بابات باید قد یه پیکان پول اینوبده

اماخدا روشکر ازم نگرفتن دانشگاه آزاد بودم

اینقدر که واسه ظرفات ناراحت شدم واسه میزه خودم نشدم  وال

با سکته از خواب پریدیم همه😅

ولی واسه بقیه مون خوب شد چون هروقت چیزی میشکنیم سریع اونو یاداوری میکنیم ک توام این کارو کردی مامانم ساکت میشه صحنه رو ترک میکنه دیگ غر نمیزنه😂

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایه روزبود عروسی کرده بودیم شوهرم قندونای جهیزیمو شکوند همه روها کابیتوواکردنی افتاده بود بعداومد گ ...

اره چون اون ذوق خریدن دفعه اول کلا میره برا همونه 

من تازه داشتم جهازمو میچیدم کارتون یه دست لیوانو برداشتم نمیدونم از زیر باز بود یا نم شده بود همین ک برداشتم کارتون از زیرش باز شد هر شش تاشم شکستن شب یلدا ام بوود انقدر اونشب گریه کردم😁

چن ماه دیگش رفتیم برا خرید اونجا کپی لیوانای خودم دیدم شوهرم برام خرید 😂😂😂  

فدای اون زبونی بشم ک میخواد بهم بگه مامان 😍😍
با سکته از خواب پریدیم همه😅 ولی واسه بقیه مون خوب شد چون هروقت چیزی میشکنیم سریع اونو یاداوری میکن ...

😂 . واسه من تازه غر زدنا دعواهای مامانم و بابام مونده بیان ببینن چیزی رو شکوندم یا خراب کردن حرف میزنن . منم خودمو باز میزنم به بیخیالی 😂 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
اره چون اون ذوق خریدن دفعه اول کلا میره برا همونه  من تازه داشتم جهازمو میچیدم کارتون یه دست ل ...

دم شوهرت گرم . والا شوهر من گفت بمیرمم برات نمیگیرم باز من سکوت 😐

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
😂 . واسه من تازه غر زدنا دعواهای مامانم و بابام مونده بیان ببینن چیزی رو شکوندم یا خراب کردن حرف می ...

خوبه راحت باش

فدا سرت دخترم(از طرف مامان بابات😁)

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...