2777
2789
عنوان

اینجا کسی نیست که کتاب نوشته باشه

85 بازدید | 14 پست

سلام دوستان اینجا کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه کتاب علمی نوشت و چاپ کرد باید از کجا شروع کنم

با خدا باش پادشاهی کن .آن کس که باید ببیند میبیند😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علمی یا یه رمان کوتاه از زندگی یه طایفه

علمی یا اجتماعی بالاخره!روش تحقیق و رفرنس و حتی اندنوت نویسی هر دو باهم فرق داره هاا

دل من سایه ی لطف تو می خواست،مگرن سایه ی دیوار بسیـــــــار 
علمی یا اجتماعی بالاخره!روش تحقیق و رفرنس و حتی اندنوت نویسی هر دو باهم فرق داره هاا

شما ظاهرا تجربه دارید .من بخوام مثلا علمی بنویسم چطور باید از چندتا کتاب و مقاله بیس یه کتاب جمع و جور ینویسم

شما ظاهرا تجربه دارید .من بخوام مثلا علمی بنویسم چطور باید از چندتا کتاب و مقاله بیس یه کتاب جمع و ج ...

نمیدونم در چ سطحی میخای بنویسی ولی ب اون اسونیا نیست.اولا باید ی طرح ابتکاری یا فکر نو داشته باشی.و حداقل صد تا کتاب و مقاله خونده باشی تا ی کتاب و بتونی تا حدودی تالیف کنی.مقاله بیس در هر حال یک یا دو تا فقط در ابتدای ایده هست.و کلی کار دیگه

نمیدونم در چ سطحی میخای بنویسی ولی ب اون اسونیا نیست.اولا باید ی طرح ابتکاری یا فکر نو داشته باشی.و ...

چقدر دنگو فنگ داره

چقدر دنگو فنگ داره

خیلی زیاد.ب نوشتن مقاله بیشتر فکر کنین تا کتاب.کتاب ن خواهان داره و ن اینده.حتی در صورت فاند هم مقاله مهمتره از کتاب😁هی وقت فک نمیکردم توی نی نی سایت بحث علمی کنم.اما در ابتدا سعی کنین ویراست و قوانین رو یاد بگیرین تا بعدا دچار اختلال نشه.زمینه کار سریع مشخص بشه.اگه علمی هست.

خیلی زیاد.ب نوشتن مقاله بیشتر فکر کنین تا کتاب.کتاب ن خواهان داره و ن اینده.حتی در صورت فاند هم مقال ...

من دانشجوی فوق لیسانس هستم برای مصاحبه دکترا باید رزومه خوبی داشته باشم