2777
2789
صبح فهمیدم صبحونه دادم رفت بیرون بعدکیک درست کردم روش نوشتم بابایی سلام خودش اومدتواشپزخونه سرک کشید ...

ایووووووول😍😍😍😍😍👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼💓 من دارم ایده میگیرم انشالله قسمت بشه به زودی اجرایی کنم😍😍😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا شوهر من ذوق نداشت اصلا ، نمیدونستم باردارم بعد ک متوجه شدم میگفت بندازیم بچه رو  ، تا ۹ ماهگی تقلا داشت بچه رو بندازیم ، حتی استراحت مطلق بودم ولی من کار میکردم ک بیوفته ولی نیوفتاد .

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

اوایل سوپرایزا و ایده های قشنگی تو ذهنم بود ولی بعد از پنج سال و نیم باردار شدم و انقدر شوق و ذوق داشتیم که باهم رفتیم آزمایش و منتظر جواب ازمایش شدیم و بعد تو بغل هم گریه کردیم و من از ذوق زیاد افنادم به لکه بینی😬😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ببخشید مگه بی بی چک امیخته به ادرار نیست چرا انقد تو فیلما عاشقانه باهاش رفتار میکنن؟ 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

کیست داشتم و احتمال بارداری نمی‌دادیم، چون ماه قبلش بخاطر کیست تاخیر داشتم و شوهرم چند تا بی بی چک گرفته بود و تو خونه داشتم این سری جلوگیری نکردیم برا اولین بار و اون روزم که باید پری میشدم اثاث کشی داشتم به شوهرم گفتم نکنه باردارم تو اثاث کشی مراقب باشم اونم بی بی چک داد گفت برو بزن رفتم اولش نبود بعد چند ثانیه کمرنگ شد اومدم بیرون گفتم بیا تو هم ببین هاله هست؟ اونم گفت آره یعنی بارداری؟! 🥴🥴🥴🙈، دوتامونم اثات کشی ول کردیم رفتیم آز خون دادیم دیدم مثبته 😁

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ایووووووول😍😍😍😍😍👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼💓 من دارم ایده میگیرم انشالله قسمت بشه به زودی اجرایی کنم😍😍😍

ایشالا😘😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️