2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جعبه هدیه بی بی چکو بهش دادم با یه نامه از طرف نی نی ، اینجا پیشنهاد دادن خیلی خوب شد😅

واکنش همسرت چی بود؟😍😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

وای نمیدونی چقدر برنامه ها میچینم تو ذهنم که این ماه ای یو ای کردیم مثبت شد بهش بگم 

میشه دعا کنید منم مامامن بشم این ماه نتیجه بگیرم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
واکنش همسرت چی بود؟😍😍

چون یه اتفاق خیلی بدی قبلا براش پیش اومده بود اولین بار بود که از ذوق گریه اش گرفت😅

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
چه جذاب گفتی😍

خودم میخواستم سر به سرش بذارم با شوخی و اینا بهش بگم ، اینجا گفتن اینطوری بهتره😁

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

صبح فهمیدم صبحونه دادم رفت بیرون بعدکیک درست کردم روش نوشتم بابایی سلام خودش اومدتواشپزخونه سرک کشیدازش فیلم گرفتم بی بی چک دادم گفتم بش هنگ کردبشکن زداومدوسط قرمیداد

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چون یه اتفاق خیلی بدی قبلا براش پیش اومده بود اولین بار بود که از ذوق گریه اش گرفت😅

الهی 😍😍😍👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞