سلام خانوما میشه برای ن گفتن محترمانه کمکم کنید.همکاران هر هفته خونه ی نفر جلسه دعا میگیرن و منم با توجه به جو و شرایط دوست ندارم شرکت کنم و الان ۲بار پیام میده این هفته بیام خونه تون.چجوری بگم نمیخوام توی این جلسات باشم.میشه کمکم کنید جمله محترمانه چون تعارف داریم.
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میگع هفته بعد چی؟کلا دوست ندارم شرکت کنم خیلی اذیتم
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
همسرتو بهونه کن که اعتقادی به این مراسما نداره ورضایت قلبی برای اینکار ندارن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
همسرتو بهونه کن که اعتقادی به این مراسما نداره ورضایت قلبی برای اینکار ندارن
نمیشه تو محیط کار بد میشه براش همه جا پخش میکنن
بگو من یکم کارام بهم ریخته یه مدته حتی فرصت کافی برای کار های شخصی ندارم.متاسفانه اصلا وقت نمیکنم تو جلسات باشم.
در ضمن واکسن هم جلوگیری صد در صد نمیکنه
🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 71.6🌷وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍