2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم ولی نمیده

176 بازدید | 10 پست

پنج ساله عقد کردیم دیگه اینکه چیا کشیدم بماند به هیچ حرفیش عمل نکرد هیچیم مثل آدمیزاد نبود نه عید آوردن تو چند سال عقد نه هیچی

سر عقد دیدم اعصابش خورده که خونوادم پول ندارن کادو بدن گفتم بیا بریم بدل طرح طلا خودمون بحریم بدیم سرعقد بدن و آخرشم خوب حقمو گذاشتن کف دستما

بابام جشن عقد گرفتم نمیگم لاکچری بود ولی تو فامیلای اون خیلی بود همه گفته بودن چه جشنی و....

از همه لحاظ بالاتر بودم ولی خیلی کوتاه اومدم جوری که فامیلای نزدیکش میگفتن آه این دختر خونوادتو میگیره و....

بعد ۵سال ۲۰۰میلیون جهاز آوردم بدون عروسی اومدم ببه شرط اینکه کرونا کم شد عروسی بگیره تازه اونم طلاهامو فروختم ولی الان که میگم اهمیت نمیده و هی میگه اگه این عروسیه نبود پولشو میزدم تو کار و...

خیلی بهم برخورده مامانم میگه سفت وایسا بگو هروسی میخوام میدونم عروسی میگیره ولی نه بخاطر من دیگه روش نمیشه مستقیم بگه عروسی نگیریم

گذشته ازاینا همیشه عصبیه

میحوام طلاق بگیرم پاش که میفته التماس میکنه و دلم میسوزه بخدا خیلی وقنه دوسش ندارم مثل یه برادر دوسش دارم و دلم براش میسوزه فقط

سرهمین دلسوزی زندگیمو داغون کردم همون موقع که این اومد خواستگاریم یه خواستگار فوق العاده پولدارداشتم بخاطر این ردش کردم

تروخدا بگید چیکار کنم طلاق بده مهریه ام نمیخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.