2777
2789
عنوان

خواستگاررر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 42 پست
ان شا ا.... شما ( دوستتون)  خوشبخت بشین اگر معیاراشو داره بمونه اخلاق رفتار ظاهر و..... ...

عزیزم من متاهلم 

دوستم ازم کمک خواست چون سررشته ای نداشتم از دوستی مجردی گفتم نظر دوستان رو بپرسم 

دوستم که این اقا رو همه چی تموم معرفی میکنه فقط بی پول ! 

الیته طبق تجربه های متاهلی میدونم دوس داشتن یه زمانی عادی میشه و همه چی مث روزای اول ازدواج پیش نمیره ممکنه دلخوری و دعوا پیش بیاد 

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
عزیز دوستتون هرچی بهش بگی بی فایده س!! مخصوصا که میگی وابسته شده تا خودش به بن بست نرسه دست برنمی دا ...

من خودمو میزارم جاش

اگه ترکش کنم طرفو فکرم مشغول میشه و روانم اسیب میبینه

اگه نکنم ممکنه تو اینده اتفاقات بدی بیوفته 

واقعا انتخاب سختیه

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اما قاعدتا بیشتر پسرا با احساسات ما دخترا بازی میکنن  من میگفتم عاشقی چیه دخترا چرا همش میگن ...

امیدوارم الان حالت خوب باشه😊❤

من خودمو میزارم جاش اگه ترکش کنم طرفو فکرم مشغول میشه و روانم اسیب میبینه اگه نکنم ممکنه تو اینده ...

اگه آدم منطقیه میتونه مسیر درست رو انتخاب کنه اولش سخته ولی شدنیه؛ ولی اگه خیلی رویایی و رمانتیکه متاسفانه نمی تونه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اگه آدم منطقیه میتونه مسیر درست رو انتخاب کنه اولش سخته ولی شدنیه؛ ولی اگه خیلی رویایی و رمانتیکه مت ...

متاسفانه تو عالم رویا سیر میکنه و ب شدت احساساتیه

عزیزم من متاهلم  دوستم ازم کمک خواست چون سررشته ای نداشتم از دوستی مجردی گفتم نظر دوستان رو بپ ...

عزیز دلم

حرف بدی که نزدم

گفتم شما و دوستتون خوشبخت بشین

بعدشم گفتم که اگر بقیه معیارها داره صبر کنه

ظاهر

رفتار 

اخلاق

و........

مرسی  اما تو بدترین روزای زندگیمم🙂

شنیدم که این حال موقتیه اونی که رابطه رو تموم میکنه همیشه ناراحت تره

عزیز دلم حرف بدی که نزدم گفتم شما و دوستتون خوشبخت بشین بعدشم گفتم که اگر بقیه معیارها داره صبر ک ...

ممنون گلم 

فکر کردم شما اینجور برداشت کردی که دوستم منم😁 

یکی از معیارها وضعیت مالیه که نمیشه چشم پوشی کرد... ممنون از نظرت

متاسفانه تو عالم رویا سیر میکنه و ب شدت احساساتیه

پس همونطور که گفتم تا خودش به اون بن بست نرسه بی فایدس!! دوست من از ۱۵ سالگی یه پسرو دوس داشت الان ۳۲ ساله شه و هیچی به هیچی!! بارهاهم بهش گفتم ولی بی فایدس الان قراره پسره بره انگلیس و تنهاش بزاره. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
عزیزم من متاهلم  دوستم ازم کمک خواست چون سررشته ای نداشتم از دوستی مجردی گفتم نظر دوستان رو بپ ...

چرا فکر میکنی دوست داشتن عادی میشه

چرا الان من و شوهرم چهارساله با هم هستیم( عقد و ازدواج) هنوز بیشتر و بهتراز روزهای اول همو دوست داریم

این فکرو نکن

حالا شما یه درصد حساب کن خایسگار پولدار داشته باشی ولی هیچ حسی بهش نداشته باشی چقدر بده( هرچند من پولو خیلی دوست دارم و معیار اصلی من پول بود که داشت)

چرا فکر میکنی دوست داشتن عادی میشه چرا الان من و شوهرم چهارساله با هم هستیم( عقد و ازدواج) هنوز بیش ...

منظورم این بود شور و اشتیاق روزای اول رو ممکنه یه وقتایی نداشته باشه

چون بهرحال مشکلات زندگی و مسئولیتاشم زیاد میشه

بله درسته حرفت ولی الان علاوه بر عشق پولم باید داشته باشی که زندگی بچرخه

خوش بخت باشی عزیزم خداروشکر چیزی ک میخواستی اتفاق افتاد❤

منظورم این بود شور و اشتیاق روزای اول رو ممکنه یه وقتایی نداشته باشه چون بهرحال مشکلات زندگی و مسئو ...

پول خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی حوبه

دنیا یعنی پول

اخرت یعنی پول

زندگی یعنی پول

عشق یعنی پول

دوست داشتن یعنی پول

کلا زنده موندن یعنی پوللللللللللللللللللللللللل