2777
2789
عنوان

خواستگاررر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 42 پست
فکر میکنم ادم تا توی شرایطش قرار نگیره نمیتونه راحت نظر بده. شما وابستگی و ارتباط یک سال و نیمم در ن ...

اهوم میدونم چی میگی 

ولی من زندگی کردن با قناعت نمیتونم والا بمونمم اونو بیچاره میکنم خودم خودم رو میشناسم 

رفیقت میتونههه

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
اهوم میدونم چی میگی  ولی من زندگی کردن با قناعت نمیتونم والا بمونمم اونو بیچاره میکنم خودم خود ...

خوبه که از اول تکلیفت باخودت مشخصه

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخشید سوال میپرسم... چرا مامانش قبول نکرد؟؟

مامانش از همون اول مخالف بود دختر خواهرشو میخاست بگیرع این با اصرار اوردش مادرشم اومد ولی تا لحظه ی اخر یه دعوا راه انداخت بحث شد بعدم مامانش گفت من نمیخوام اگه بگیریش حلالت نمیکنم بعدم پسره راحت ازم دست کشید 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

پسرا اگه یه لحظه بگن نمیخام ول میکنن میرن درصورتی که ما دخترا تا لحظه اخر پای وسر میمونیم با هزارتا مشکلات 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
خوبه که از اول تکلیفت باخودت مشخصه

بهش بگو یه برگه برداره 

خوبی ها یه کف ترازو بدی ها اون کفش ولی با انصاف ببینه خوبی ها بیشتره یا بدیا ببینه میتونه  یا نع 

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
مامانش از همون اول مخالف بود دختر خواهرشو میخاست بگیرع این با اصرار اوردش مادرشم اومد ولی تا لحظه ی ...

آخی عزیزم خداروشکر زندگی بد با ایشون رو شروع نکردی

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗
بهش بگو یه برگه برداره  خوبی ها یه کف ترازو بدی ها اون کفش ولی با انصاف ببینه خوبی ها بیشتره ی ...

اینم نظر خوبیه ولی عشق ادمو کور میکنه

فکر میکنم ادم تا توی شرایطش قرار نگیره نمیتونه راحت نظر بده. شما وابستگی و ارتباط یک سال و نیمم در ن ...

حکایت منه 

البته اون مثلا عاشقم بود اما الان میگ نیست 

من الان دیووونه وار میخامش اما اون ن

عزیز دوستتون هرچی بهش بگی بی فایده س!! مخصوصا که میگی وابسته شده تا خودش به بن بست نرسه دست برنمی داره. این اقا به دردش نمی خوره

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
حکایت منه  البته اون مثلا عاشقم بود اما الان میگ نیست  من الان دیووونه وار میخامش اما او ...

😞😞😞 هیچی ثابت نمیمونه متاسفانه

😞😞😞 هیچی ثابت نمیمونه متاسفانه

ن اما قاعدتا بیشتر پسرا با احساسات ما دخترا بازی میکنن 

من میگفتم عاشقی چیه دخترا چرا همش میگن شکست عشقی خوردیم اما نمیدونستم ی روزی هم من.....