2777
2789

بچه های شمام اینقدشلوغن پسرمن ک منودیونه کرده. ۱۵ماهس هرچی دمه دستش باشه خراب میکنه.شکوندنیارومیشکنه.پول یاکتاب دفتری ببینه بایدبگیره پاره کنه. چارپایه میذاره میره رواپن. درلباسشوی وبازمیکنه میره بالالباسشویی ازونجام میره میشینه داخل سینک شیروبازمیکنه. دراجاق گازوبازمیکنه میره میشینه توش هرچی باشه میریزه زمین. امروزم کشوهای دراوروبازکرده بودرفته بودبالا. موندم چه جوری باهاش برخوردکنم؟آیابچه ی این سنی اصلاتربیت برمیداره؟

متاسفانه بیش فعاله   از زندگی بریدم از عصر فقط گریه میکنم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم تا حدودی طبیعیه من خیلی پسرم رو محدود میکردم تا 3 سالگی خدامنو ببخشه🥺 چند ماهی هست آزاد گذاشتم از این شیطنت ها داره میکنه، اگه کار خطر ناک و زشت نمیکنه بذار راحت باشه بچگی کنه، البته پسر من الان عقلش به یه سری مسائل میرسه دیگه

۱۳ ماهشه تقریبا همینه میخواد کشف کنه خودت بهش نشون بده قشنگ دیگه سرغش نمیره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فک کنم تا حدودی طبیعیه من خیلی پسرم رو محدود میکردم تا 3 سالگی خدامنو ببخشه🥺 چند ماهی هست آزاد گذاش ...

هرکاری دلش بخوادمیکنه بخداازترسش اب نمیاریم سرسفره.اصلاسفره هم پهن نمی کنم هرکی غداشومیگیره دستش میخوره ازبس اذییت میکنه

عزیزم 15ماهشه ها ففط.چه انتظاری داری؟.بعدم شما باید راه آشپزخونه رو مسدود کنی..چون تو اون سن بچه مفهوم خطر رو نمیفهمه.هرچیز خطرناک و شکستنی و تیز رو و حتی دکوریها رو باید از رو زمین یا طبقه ای دکوری اول و دوم برداری.چیدمان خونه بعد بچه دارشدن تا چنذ سالی باید فرق کنه

هرکاری دلش بخوادمیکنه بخداازترسش اب نمیاریم سرسفره.اصلاسفره هم پهن نمی کنم هرکی غداشومیگیره دستش میخ ...

بچه است دیگه فرق خوب و بد رو که نمی فهمه کم کم براش توضیح بده مثلا یه روز که خودش رو خیس کرد درباره خیس شدن و حس بد اون بگو و یادآوری کن مدتی یا مثلا دستش خدایی نکرده خورد به چیز داغ براش تکرار کن که دیگه سمت غذا و آتیش نره

میشه یکم توضیح بدی چجوریه حالاتش

نخوابیدن  غذا نخوردن  جیغ زدن مداوم  بهونه گیری   دویدن و راه رفتن مداوم پرت کردن وسایل زدن بزرگ و بچه شکستن زورگو  کامل حرف نزدن  تمرکز حواس نداره انرژی بیش از اندازش  و...... 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
۱۳ ماهشه تقریبا همینه میخواد کشف کنه خودت بهش نشون بده قشنگ دیگه سرغش نمیره 

بهش نشون میدم توضیح میدم بازکاره خودشومیکنه ازبس دریخچالوبازکردیخچالمون الان خراب شده.تومخزن لباسشویم ریموت انداخته دیگه اونم کارنمیکنه

هرکاری دلش بخوادمیکنه بخداازترسش اب نمیاریم سرسفره.اصلاسفره هم پهن نمی کنم هرکی غداشومیگیره دستش میخ ...

برای موقع غذا خوردن چند دقیقه ای بزارش رو روروئک..یا اگه مثل پسر من از رو روزپئک هم می یاد پایین بزارش تو اتاق جلپش اسباب بازی بریز و بیاین غذاتونو بخورین

نخوابیدن  غذا نخوردن  جیغ زدن مداوم  بهونه گیری   دویدن و راه رفتن مداوم پرت کرد ...

ن پسرمن تقریباکامل حرف میزنه خوابشم ب موقعس فقط بیش اندازه توخونه شلوغ کاری میکنه البته فقط خونه ی خودمون اینطوری جایی میریم ساکت فقط میچرخه