2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه شلوغ دارن بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
برای موقع غذا خوردن چند دقیقه ای بزارش رو روروئک..یا اگه مثل پسر من از رو روزپئک هم می یاد پایین بزا ...

اصلای جابندنمی شه دستشویی رفتنی ب زورازخودم جداش میکنم خسته شدم دیگه ازدستش

ن پسرمن تقریباکامل حرف میزنه خوابشم ب موقعس فقط بیش اندازه توخونه شلوغ کاری میکنه البته فقط خونه ی خ ...

تو خونه عیب نداره چیزای خطر ناک و جمع کن بزار راحت باشه یه مدت میگذره   من بیرون برم ۱۰ برابر بدترشو سرم میاره

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم فقط پسر من اینطوریه جالبه پسرمن حتی میدونه که داره کار بد یا خطرناکی انجام میده ولی بازم انجامش میده ،میره سمت بخاری با دست نشون میده میگه دااااغ بعد میدوعه سمتش،یا منتظر میمونه یکی در یخچالو باز کنه دستشو یواشکی از پشت میزاره لای در ، از میز تلوزیون میره بالا یبار خورد به میز دندونش فرو رفت داخل لثه اش ،دهنش پر خون شد،همجاش کبوده انقدر میخوره اینور اونور،،همین الان سه جای صورتش سبز شده😕

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تو خونه عیب نداره چیزای خطر ناک و جمع کن بزار راحت باشه یه مدت میگذره   من بیرون برم ۱۰ برابر ب ...

همه چیوجمع کردم فقط وسیله های بزرگ واجب مونده خونه.خداکنه زودبزرگ بشه واقعادیگ خستم کرده 

ایشالاخداپسرتورم برات نگه داره

فک کردم فقط پسر من اینطوریه جالبه پسرمن حتی میدونه که داره کار بد یا خطرناکی انجام میده ولی بازم انج ...

اره پسرمنم هرچی توفریزرباشه میریزه زمین چسب زده بودم چن وقتی نمی تونس بازکنه ولی الان یادگرفته چسبم میکنه

خدا حفظش کنه.اولی چیه؟چند سالشه؟من سه تا دارم

اونم پسره امسال کلاس اوله تمام کتاب دفترای اونم پاره کرده نمیدونم به درسومشق این برسم ب کوچیکه برسم موندم توکاره خودم

اونم پسره امسال کلاس اوله تمام کتاب دفترای اونم پاره کرده نمیدونم به درسومشق این برسم ب کوچیکه برسم ...

عزیزم مال من کوچیکم هشت ماهست.دومیم سه ساله.اولیم کلاس اول..دیگه چیکارکنی ناچاری یه جور مدیریت کنی دیگه.من برای دومی کارتون میزارم.سومی رم یا شیشه میزارم دهنش یا قبلش میخوابونم یا خوراکی میدم دستش یا بغل کرده میچزخونمش و به تکالیف پسرمم میرسم..غذا هم که از اونور باید درست کزد.البته شوهزم میگه ساده درست کن.بعد کلاسش غذا میزارم