الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کردم فقط پسر من اینطوریه جالبه پسرمن حتی میدونه که داره کار بد یا خطرناکی انجام میده ولی بازم انجامش میده ،میره سمت بخاری با دست نشون میده میگه دااااغ بعد میدوعه سمتش،یا منتظر میمونه یکی در یخچالو باز کنه دستشو یواشکی از پشت میزاره لای در ، از میز تلوزیون میره بالا یبار خورد به میز دندونش فرو رفت داخل لثه اش ،دهنش پر خون شد،همجاش کبوده انقدر میخوره اینور اونور،،همین الان سه جای صورتش سبز شده😕
اونم پسره امسال کلاس اوله تمام کتاب دفترای اونم پاره کرده نمیدونم به درسومشق این برسم ب کوچیکه برسم ...
عزیزم مال من کوچیکم هشت ماهست.دومیم سه ساله.اولیم کلاس اول..دیگه چیکارکنی ناچاری یه جور مدیریت کنی دیگه.من برای دومی کارتون میزارم.سومی رم یا شیشه میزارم دهنش یا قبلش میخوابونم یا خوراکی میدم دستش یا بغل کرده میچزخونمش و به تکالیف پسرمم میرسم..غذا هم که از اونور باید درست کزد.البته شوهزم میگه ساده درست کن.بعد کلاسش غذا میزارم