2777
2789

دخترا شوهر من خیلی توپوشش حساس بود شلوار پارچه ای میپوشید همیشه باپیرهن خودش همیشه دوس داشت الان چند مدته با چند تا از دوستاش افتاده چون از اول اینجوری لباس پوشیده منم با این تیپ پسندش کردم الان میره لباس تنگ اینا میپوشه همه ناراضی هستیم امشب کلی با مامانشو خواهرش حرف زدم تصمیم گرفتم بهش بگم برگرده همون جور باشه ولی نمیدونم چطور بگم چون یکم غده اگه با تند گویی بگم قبول نمیکنه شما بگین چجوری بگم توروخدا

خدایا شکرت🤗این جمع سه نفرمونو عشقه😍خدایا خودت مواظب عشقمو ثمرمون باش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تیپ قبلیت بیشتر بهت میومد عزیزم

میگم بخدا الان پدرشوهرم میگه بخدا از زندگیش سرد شده فک میکردم پای کسی در میونه که خدارو شکر فهمیدم اینجوری نیس ولی نمیدونم باید چیکار کنم

مگ زنه انقد روش حساسی 

آره روش حساسم چون خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره الان چن نفر گفتن تیپت خوبه آسمدن به زمین بیاد میگه خوبه که خوبه 

آره روش حساسم چون خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره الان چن نفر گفتن تیپت خوبه آسمدن به زمین بیاد میگه ...

بگو تااین لباسای عجق وجقو اتیش نزدم تیپت عوض کن مرتیکه .مردا زبون خوش حالیشون نی

اونی ک امضامو خوندی الهی آرزوت خاطره شه.صلوات بفرسین برام  
بگو تااین لباسای عجق وجقو اتیش نزدم تیپت عوض کن مرتیکه .مردا زبون خوش حالیشون نی

خخخ همینو پیش میرم