2777
2789
عنوان

فلسفه زندگی..

728 بازدید | 28 پست

میخوام بدونم راجب زندگی چی فک میکنین؟

چه هدفی پشت همه این چیزاس.؟

قبول دارم ما اومدیم اینجا و این وسطا زندگی میکنی و یه شغل داری و یه خانواده و در نهایتت میمیری..خب که چی بشه چرا باید ما بیایم و دوباره برگردیم همونجایی که بودیم و نیست بشیم. واقعا هدف پشت همه این چیزا چیه.

ممنون میشم نظراتتونو بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست نمیشیم.    هر کس طبق اعمالش تو اون دنیا یه زندگی جدید در انتظارشه

بر این فرض که بریم اون دنیا و تا ابدیت هستیم با چه هدفی اونجا قراره چی کار کنیم

ی اختر شناس هست میگه حیات مثل ی ناهار رندوم مجانی هست یعنی انقد احتمالی و نادره 

پس فلسفه من برای زندگی لذت و لذت لذت چون فکر نمیکنم بعد از مرگ چیزی باشه پس حالا قطره قطره زندگیو میچشم

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم

خیلی ها هستن درست روی زمین هستن و نفس میکشن اما با یک مرده فرقی ندارن 

چون زندگی نمی کنن 

زندگی فقط نباید به نفس کشیدن بسنده کرد 

زندگی یعنی تلاش و لذت بردن از زمانی که توش هستی  

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

خیلیا این روزا 

درگیر فلسفه ی زندگی شدن 

از جمله خودم 

چرا واقعا؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

نیست نمیشیم.    هر کس طبق اعمالش تو اون دنیا یه زندگی جدید در انتظارشه

خوب واسه چی اصلا بیایم ک بعد بخوایم بریم اونجا جواب کارایی ک اینجا کردیمو پس بدیم؟! 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹

این سوالو هیچ کسی نمیتونه جواب بده 

گاهی وقتا باید بدونیم برا یه سری از پرسش ها جوابی وجود نداره و در همین هم معنایی نهفته به نظرم قبول این حقیقت خیلی بهتره تا اینکه سر خودمونو با یه سری پاسخ از پیش آماده شده شیره بمالیم.