من۲ماه پیش سقط کردم تو ۷ هفته به دلیل تشکیل نشدنه قلب...خود ب خود خودش سقط شد...چکاب دادم دکتر گف بدنت آنتی بادیشو نداره و باید واکسن بزنی منم هرجا رفتم خیر ندیده ها برام نزدن هی امروز فردا کردن...منتظر بودم پریود شم برم بزنم ک بیبی چکم مثبت شد😔حالا چیمیشه
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
نمی دونم عزیزم تا حالا تجربه شو نداشتم ولی برات دعا می کنم انشالله که اتفاقی نمیافته
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سقطت چه ربطی به آنتی بادی سرخچه داره. اونو برای این چک میکنن که خدایی نکرده مبتلا نشی تو باردا ...
چکار کنم ک مبتلا نشم؟
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
جایی مثل درمانگاه و بیمارستان و... رفتی برای سونو بعدش همین دست و لباستو بشوری کافیه.چون به خاطر کرونا رعایت ها بیشتر شده هیچی نمیشه ایشالا.بهش هم اصلا فکر نکن بذار بارداریت خوب بگذره نه همه ش پر از استرس و تنش باشی مثل من