2777
2789

میگن شوهر نکن:)

اونایی که شوهرشو خوب بوده میگن شوهر کن.

اونایی که با درس به جایی رسیدن میگن درس بخون.

اونایی که با درس هیچی نشدن میگن درس چیه نخون.

و......... 

پس نمیشه با حرف نینی سایتیا تصمیم گرفت یا از حرفاشون ناراحت شد.

همه با توجه به تجربیاتشون حرف میزنن و ماهم به دنیا نیومدیم که تجربه دیگرانو زندگی کنیم-🙂

هرکی زندگی و علایق خودشو داره 

هرجایی جاش پیش من نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میگم در شرایط روحی نرمال و با شناخت خوب ازدواج کنید ، ببینید چی از خودتون و زندگیتون می‌خواهید و بر همون اساس هدف گذاری کنید ......خلاصه اینکه اول خودتون رو بشناسید بعد تصمیم بگیرید برای ازدواج و شغل و تحصیل و کار و فرزند آوری و مهاجرت و...... 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

این راجع به نی‌نی سایتیا نیست 

راجع به تمام مردمه 

هرکس با توجه به تجربه خوب یا بد خودش نصیحت میکنه 

واسه همینم یه کلیپ روانشناسی دیدم که می‌گفت به نصیحت های بقیه که نتیجه رو مشخص میکنن واستون (که یعنی یه کارو انجام بدی یا نه تجربشون کامل خوب بوده یا بد) اصلا توجه نکن

هرکس شرایط زندگی خودشو داره، شخصیت خودش، یه مسیر متفاوت و یه داستان خاص 

باید با توجه به اینا تصمیم بگیرید نه زندگی بقیه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ببین کسی شوهر خوب هم داشته باشه نمیاد بگه می زندگیش خوب میاد بگه خداروشکر زندگیم خوب اینجا ؟ همه میگ ...

خب انرژی منفی داره و در اینده نالیدنشون واقعی میشه

هرجایی جاش پیش من نیست.

انشاالله که همه به وقتش بهترین شریک زندگی پیدا کنن و خوشبخت بشن ولی درس خوندن و تحصیلات رو هر چی بگی خوبه خیلی رو آدم و زندگیش تاثیر داره

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

قرار نیست طبق نسخه ی دیگران جلو‌بریم هر کسی باید برای زندگیش هدف داشته باشه ‌تعیین کننده ی مسیر زندگی هر کسی هدف و تلاشش هست

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نینی سایت که جای خوبی برای مشاوره گرفتن نیست من فقط دوتا آدم قبول دارم برای مشورت یکی مشاوری که تایید شده باشه نه از این به درد نخور ها که خودشون هزارتا گرفتاری دارن وضعیتشون از نظر رفتاری داغونه ،یکی هم پیر عاقل و عالم