2777
2789
عنوان

با شوهر مشروب خوار و بد دهنم چه کنم

1877 بازدید | 48 پست

الان نزدیک چهار ساله ازدواج کردم یه دختر هشت ماهه دارم اویل کمتر مشروب میخورد اما نزدیک یک ساله زیاد شده هر وقت مشروب باشه میخوره اصلا نمی‌خواد ترک کنه همش یا فوش خانواده میده یا کتک میزنه 

ذات بد نیکو نگردد .........،🤦🤦🤦

دستش بشکنه😒😒😒😒😒😒

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت باشه عزیزم سعی کن موقع ارامش و حالت عادیش صحبت کنی بگی که یه پدر هستن و باید الگوی فرزندشو ...

کلا حرف حق تو کلش نمیره ماهی یه بار دو ماه یه بار که حالش خوب نباشه گیر میده به من یه بهونه ای میاره برا دعوا

اگه میدونی که ترک نمیکنه طلاق بگیر

هر وقت دعوامون میشه میگم طلاق میگیرم اما به بعدش که فکر میکنم ترس برم می‌دارع اصلا آدمی نیست که با طلاق کنار بیاد

کلا حرف حق تو کلش نمیره ماهی یه بار دو ماه یه بار که حالش خوب نباشه گیر میده به من یه بهونه ای میاره ...

بزرگتری کسی نیس پادرمیونی کنه

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸
بزرگتری کسی نیس پادرمیونی کنه

پدرش هست که خدا ازش نگذره فقط یاد گرفته پول بده بهش دهنشو ببنده یکم تربیت یادش نداده جز اونم هیچ کس و آدم حساب نمیکنه کلا به هیچ کس احترام نمیزارع

پدرش هست که خدا ازش نگذره فقط یاد گرفته پول بده بهش دهنشو ببنده یکم تربیت یادش نداده جز اونم هیچ کس ...

برو تو خط پدرش

از اون خواهش کن 

حالا که از پدرش حرف شنوی داره

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸