2777
2789
عنوان

خانوما چیکارکنم بتونم پول بکنم از

249 بازدید | 28 پست

خانوما من شوهرم سربازه

حقوقش ۱۱تومنه یه پسر دوساله داریم و الانم باردارم و اینم پسره.خونه واسه خودمونه اجاره اینا نمیدیم.ولی با یازده تومن در حد نون شبمون جوابه اونم باز کم میاریم.هیچ لباسی ندارم.نه تفریحی نه خریدی.نه لباس درست درمونی ک بپوشم روحیه بگیرم.بعد شوهرم زمانی که دانشجو بود چند ماه مرخصی گرفت از دانشگاه و‌ اومد با پدر یه کاری رو راه اندازی کردن.و قرار شد در امد هرچی باشه نصف نصف باشه.اما الان پدرشوهرم هیچی بما نمیده.شوهرمم میگه روم نمیشه برم چی بگم به بابام.شوهرمم تک فرزنده.همسرم مرد خوبیه ولی الان خیلی تو فشار مالی هستیم و جفتمون از لحاظ روحی و‌ روانی داغونیم.

میخوام یه دعوا راه بندازم با شوهرم سر اینکه پول نداره پدرشوهرم ببینه لااقل حق مارو بده.

خودشون دو نفرن چهار برابر ما خرج میکنن.

پدرشوهرم زمان خاسنگاری گفت من همین یه پسرو دارم و همه جوره پشتشم نگران نباش ولی الان از درامد مشترک هیچی نمیده بما.

چیکارکنم بنظرنون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت باید با پدرش صحبت کنه عزیزم شما کاری نکن فعلا

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خودت برو باهاش حرف بزن بگو می‌خوام ازش جدا بشم ، اگه گفت چرا بگو چون بهم دروغ گفتین خواستگاری و...

خودم نمیتونم چیزی بگم همسرمم میگه روم نمیشه

خب حودشون باید بفهمن دیگه

شاید فردا ی دعوا راه بندازم و برم خونه پدرم بلکه بفکر بیوفتن

همسرت باید با پدرش صحبت کنه عزیزم شما کاری نکن فعلا

همسرم هرچقدر میگم گوشش بدهکار نیست روش نمیشه بره بگه

خودمم نمیتونم بگم

میخوام دعوا راه بندازم برم خونه پدرم بلکه بفکر بیوفتن

من تو این چند سال یکبارم قهر نرفتم ولی الان چاره ای ندارم مثل اینکه

خودم نمیتونم چیزی بگم همسرمم میگه روم نمیشهخب حودشون باید بفهمن دیگهشاید فردا ی دعوا راه بندازم و بر ...

اگ مالی شوهرت برا کار چیزی گذاشته وسط حق دارین

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏