دوستان من این کاربری رو درست کردم تا شناسایی نشم میخوام برای اونایی که به همسرشون شک دارن وحس میکنن خیانت میکنن بگم که خواهش میکنم اشتباه منو نکنید(وگرنه پرروترمیشن هیچ ترسی ندارن ومحتاط تر رفتارمیکنن ) تاوقتی که مدرک جمع نکردید هیچی به روی خودتون نیارید ...حتما تعقیبش کنید عکس بگیرید از خودشون پیاماشون وقتی مطمئن شدید، حالتون بدنشه میدونم خیلی کارسختیه ولی عادی رفتارکنید تا وقتی که مدرک جمع کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر میکنه همه مث خودشونن ک محدودت میکنه حالم از این دنیا بهم میخوره کاش یه مجازات سخت برای خیانت ب ...
اره به لباس پوشیدنم گیرمیده به اینکه موهام بیرون نباشه مبگه نمیخوام محل کارم بیای همکارام ببینن راجبت نظربدن بگن زن فلانی اینطوریه فکر میکنه همه مثل خودشن
نمی خواست پس غلط کرد گرفت . شایدم کاری نکنه دیگه ولی ذهنیت تو دیگه درست نمیشه
گفت به مادرم گفتممن نمیخوام ازدواج کنم مادرم گفت بیخود میکنی من چندماهه دارم نیرم خاستگاری الان بگیم نمیخوایم زشته ابرومون میره ...حتی تو دوره نامزدی هم نگفت بهم اینقد خوب بود که شک هم نکردم البته خیلی ساده بودم شایدم رفتاری داشته که بفهمونه نمیخواسته ولی من متوجه نشدم
استارتریعنی زن بایدچطوررفتارکنه؟ متوجه منظورتون نمیشم
اگه کسی شک میکنه به روی خودش نیاره ...مدرک جمع کنه بعدا لازم شد واسه طلاق ازاونا استفاده کنه ، من به شوهرم شک داشتم چندبارچت اای نصفه شبشو تلفنای وقت وبی وقتشو دیدم بهش گفتم من شک دارم بهت یه سیلی زد وبهم گفت تودیوونه ای همونجابود من مطمئن شدم ولی اون انکارکرد گفت تو توهم زدی من هرروز دعوامیکردم باهاش اخرسر گفت همینه که هست نمیتونی تحمل کنی برو خونه بابات چون میدونست که من به کسی چیزی نمیگم وجایی نمیرم بدبخت گیراورده بود پرروتر شد علنا سرقرارمیرفت تیپ میزد توبالکن حرف میزد جلو خودم ..