2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 138 پست
اسی دقیقا منم‌ عین تو 💔💔💔💔

وااااقعا؟ فکرنمیکنم اندازه من قلبت شکسته باشه من حتی عکساشونودیدم چتاشونوخوندم دخترایی که باهاشون بود رو چندتایسشونو دیدم هیچووووقت ازذهنم پاک نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا کنجکاوی نمیکنم یهو خودشرو میشه گنداش اونوقت چیکار کنیم؟لال شیم

ایشون تعریف میکرد یکی از مراجعه کنندگاش خانمی بوده 

می گفته همش به شوهرم میگفتم اره من میدونم تو یه چیزی میکشی

اره من میدونم دهنت بو میده 

یواشکی همش جیباشو چک میکرده

اینقدر گفته و گفته 

تا مرد دیگه الان راحت میاد جلوی زنش بساط تریاک رو پهن میکنه و میکشه

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
فکر میکنه همه مث خودشونن ک محدودت میکنه حالم از این دنیا بهم میخوره کاش یه مجازات سخت برای خیانت ب ...

اره  به لباس پوشیدنم گیرمیده به اینکه موهام بیرون نباشه مبگه نمیخوام محل کارم بیای همکارام ببینن راجبت نظربدن بگن زن فلانی اینطوریه فکر میکنه همه مثل خودشن 

نمی خواست پس غلط کرد گرفت . شایدم کاری نکنه دیگه ولی ذهنیت تو دیگه درست نمیشه 

گفت به مادرم گفتم‌من نمیخوام ازدواج کنم مادرم گفت بیخود میکنی من چندماهه دارم نیرم خاستگاری الان بگیم نمیخوایم زشته ابرومون میره ...حتی تو دوره نامزدی هم نگفت بهم اینقد خوب بود که شک هم نکردم البته خیلی ساده بودم شایدم رفتاری داشته  که بفهمونه نمیخواسته ولی من متوجه نشدم 

استارتریعنی زن بایدچطوررفتارکنه؟ متوجه منظورتون نمیشم

اگه کسی شک میکنه به روی خودش نیاره ...مدرک جمع کنه بعدا لازم شد واسه طلاق ازاونا استفاده کنه ، من به شوهرم شک داشتم چندبارچت اای نصفه شبشو تلفنای وقت وبی وقتشو دیدم بهش گفتم من شک دارم بهت یه سیلی زد وبهم گفت تودیوونه ای همونجابود من مطمئن شدم ولی اون انکارکرد گفت تو توهم زدی من هرروز دعوامیکردم باهاش اخرسر گفت همینه که هست نمیتونی تحمل کنی برو خونه بابات چون میدونست که من به کسی چیزی نمیگم وجایی نمیرم بدبخت گیراورده بود پرروتر شد علنا سرقرارمیرفت تیپ میزد توبالکن حرف میزد جلو خودم ..