دوستان من این کاربری رو درست کردم تا شناسایی نشم میخوام برای اونایی که به همسرشون شک دارن وحس میکنن خیانت میکنن بگم که خواهش میکنم اشتباه منو نکنید(وگرنه پرروترمیشن هیچ ترسی ندارن ومحتاط تر رفتارمیکنن ) تاوقتی که مدرک جمع نکردید هیچی به روی خودتون نیارید ...حتما تعقیبش کنید عکس بگیرید از خودشون پیاماشون وقتی مطمئن شدید، حالتون بدنشه میدونم خیلی کارسختیه ولی عادی رفتارکنید تا وقتی که مدرک جمع کنید
خیلی سخته . پشیمون نمیشه از کارش ؟ سر عقل نیومده؟ چند سالشه
۳۷سالشه ...ازاول گفت نمیخوامت ..همیشه هم بهممیگه توخوبی خوشگلی مهربونی ولی اونیکه من میخوام نیستی ...پشیمون که نمیدونم فک نکنم ولی کارش هم طوری هست که خیلی بادخترا ارتباط داره هیچوقت نمیتونم دیگه بهش اعتمادکنم
آدمی ک ذاتش هرزه س نمیشه درستش کرد ولش کن خودتو پیر نکن با بچه ها خوش باش فک کن اون نیست ...
اره واقعا درسته ..من ولش کردم ولی اون ول نمیکنه سرهرچیزی اعصابمو خورد میکنه خیلی محدودم کرده همیشه طلبکاره ازم با اینکه هیچوقت هیچی کم نمیذارم به خودم وبچه هام وخونه میرسم
ازدواجمون کاملا سنتی بود مادرش دیده بود اومدن خاستگاری یه روز قبل عقد همودیدیم بهش گفتم لعنتی توکه نمیخواستی چرا توهمون نامزدی نگفتی بهم حداقل اونموقع جدامیشدیم بهتربود گفت نتونستم دلم نیومد من ۱۵سالم بوداونموقع 😔
الان دیگه ۴سالی میشه هیچی نمیگه ولی اونموقع که من به روش اوردم اولاش انکارکرد ولی بعد دید منم قاطی کردم پر رو شد گفت همینه که هست ...پیشم باهاسون چت میکرد توبالکن ۴ساعت تلفنی حرف میزد باهاشون درموردشون حرف میزد الان میگم مگه من سنگ بودم اخه چطوری طاقت اوردم