2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته . پشیمون نمیشه از کارش ؟ سر عقل نیومده؟ چند سالشه

۳۷سالشه ...ازاول گفت نمیخوامت ..همیشه هم بهم‌میگه توخوبی خوشگلی مهربونی ولی اونیکه من میخوام نیستی ...پشیمون که نمیدونم فک نکنم ولی کارش هم طوری هست که خیلی بادخترا ارتباط داره هیچوقت نمیتونم دیگه بهش اعتمادکنم 

خیییلی 😔😔😔من همیشه تاپیک خیانت که میخوندم هزاربار برام زنده میشد خاطرات تلخم ولی بخاطر اینکه شناس ...

چطور الان در موردشون باهات صحبت میکنه؟؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
آدمی ک ذاتش هرزه س نمیشه درستش کرد ولش کن خودتو پیر نکن  با بچه ها خوش باش فک کن اون نیست  ...

اره واقعا درسته ..من ولش کردم ولی اون ول نمیکنه سرهرچیزی اعصابمو خورد میکنه خیلی محدودم کرده همیشه طلبکاره ازم با اینکه هیچوقت هیچی کم نمیذارم به خودم وبچه هام وخونه میرسم 

به قول دکتر انوشه: اینقدر کنجکاوی در مورد همسران نکنید چون اخرش یا چیزی پیدا میکنید یا باعث میشید دیگه قبحش براش بریزه و راحت بره دنبال اون کار 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
خوب وقتی تو رو نمی‌خواست چرا گرفته؟؟

ازدواجمون کاملا سنتی بود مادرش دیده بود اومدن خاستگاری یه روز قبل عقد همودیدیم بهش گفتم لعنتی توکه نمیخواستی چرا توهمون نامزدی نگفتی بهم حداقل اونموقع جدامیشدیم بهتربود گفت نتونستم دلم نیومد من ۱۵سالم بوداونموقع 😔

اره واقعا درسته ..من ولش کردم ولی اون ول نمیکنه سرهرچیزی اعصابمو خورد میکنه خیلی محدودم کرده همیشه ط ...

فکر میکنه همه مث خودشونن ک محدودت میکنه

حالم از این دنیا بهم میخوره

کاش یه مجازات سخت برای خیانت بود

به قول دکتر انوشه: اینقدر کنجکاوی در مورد همسران نکنید چون اخرش یا چیزی پیدا میکنید یا باعث میشید دی ...

من اصلا کنجکاوی نمیکنم یهو خودشرو میشه گنداش

اونوقت چیکار کنیم؟لال شیم

چطور الان در موردشون باهات صحبت میکنه؟؟

الان دیگه ۴سالی میشه هیچی نمیگه ولی اونموقع که من به روش اوردم اولاش انکارکرد ولی بعد دید منم قاطی کردم  پر رو شد گفت همینه که هست ...پیشم باهاسون چت میکرد توبالکن ۴ساعت تلفنی حرف میزد باهاشون درموردشون حرف میزد الان میگم مگه من سنگ بودم اخه چطوری طاقت اوردم 

۳۷سالشه ...ازاول گفت نمیخوامت ..همیشه هم بهم‌میگه توخوبی خوشگلی مهربونی ولی اونیکه من میخوام نیستی . ...

نمی خواست پس غلط کرد گرفت . شایدم کاری نکنه دیگه ولی ذهنیت تو دیگه درست نمیشه