2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 138 پست

توهیچوقت نمیتونی اونو تغییر بدی یا مجبورش کنی ازت خوشش بیاد فقط باید اونوازدهنت جذفش‌کنی وفقط بخاطر دل خودت زندگی کنی هرچی دوس داری بخر بپوش ولذت ببر 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
پس بایدچکارمیکردی؟ میگی شرایط طلاق روهم که نداری؟؟

حداقل اونموقع میتونستم عاقل ترباشم مدرک جمع کنم بعدهاخواستم به خانوادش بگم مدرک داشته باشم ..چون شرایط طلاق هم نداشتم حداقل میتونستم بهش نگم واون پنهونی کاراسو بکنه اونموقع ازم خجالت میکشید یامیترسید ولی دیگه قبحش ریخت وعلنی شدهمه چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهیچوقت نمیتونی اونو تغییر بدی یا مجبورش کنی ازت خوشش بیاد فقط باید اونوازدهنت جذفش‌کنی وفقط بخاطر ...

اره نمیتونم نمیخوامم ولی اون میخوادمموتغییربده زور میگه بهم برخلاف نظرش حرف بزنم بهم میگه تونمیفهمی هرچی من میگم درسته خیلی محدودم کرده کاش حداقل هرکاری دوست داشت میکرد وباهام کاری نداشت یکم آزادتربودم اینقد همه چبو توخودم نمیریختم 

کاش هیچ زنی اینا رو تجربه نکنه

ای کااااش ...میدونی اخرش بهم چی میگفت ، میگفت مردا تنوع طلبن وقتی بیرون همه مدل دخترهست خیلیاشونم همینطوری خودسونو دراختیارت میذارن چرا نه بگم !! چون شوهرم خیلی خوش هبکل وخوشگل وپولداره شغلشم طوری هست که با  دخترا زیاد ارتباط داره میگه من خواهان زیاد دارم 

اره نمیتونم نمیخوامم ولی اون میخوادمموتغییربده زور میگه بهم برخلاف نظرش حرف بزنم بهم میگه تونمیفهمی ...

جون خودتتو ضعیف جلوه دادی فک میکنه ازتو قویتره

نمیگم سرپیچی‌کن یا دعوا راه بنداز برفکس اروم رفتار کن وکارخودتو انجام بده

سعی‌کن مغرور باشی توخونه بهتریم بلاسا رو بپوش جیبشو خالی کن واسش خرج بتراش

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ای کااااش ...میدونی اخرش بهم چی میگفت ، میگفت مردا تنوع طلبن وقتی بیرون همه مدل دخترهست خیلیاشونم هم ...

نمیدونم بعضی از آدمها چند همسر گرا هستند دیگه و جای بد اینه میرن با یک تک همسرگرا ازدواج می‌کنند

عزیییییزم 😔😔نمیخوام ناراحتت کنم دوست داشتی درموردش بگو ...

در حد چت ساده دیدم ولی کلا از چشمم افتاد

اینکه دنال کسیه باهاش حرف بزنه مگ من چی کم دارم ک با من نمیتونه حرف بزنه 

یکبارشو قبل چهلم مادرم توی اوضاع خیلی بدم فهمیدم البته قل اینکه من بفهمم دختره میگ در حد یه هفته بود اشناییمون و کات کرد باهام

بهم گفت عذاب وجدان گرفتم 

میگف خیلی احساس تنهایی کردم ک سمتش رفتم و زود پشیمون شدم

دو روز پیشم پیج اینستای قدیمیش خود به خود توی گوشیم اومد دیدم با دو سه نفر حرف زده در حد سلام عیلک و رشته چیه تاریخ چتای اینستاگرامش برای سال 98 بود

ولی واقعا از چشمم افتاده دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

حس میکنم باز کاری میکنه

هر چند گوشیش همیشه دم دسته رمزش رو مسدونم ولی میگم شاید سر کارش با یه اکانت دیگ چت میکنه

دیگ این اعتماد مث قبل نمیشه

جون خودتتو ضعیف جلوه دادی فک میکنه ازتو قویتره نمیگم سرپیچی‌کن یا دعوا راه بنداز برفکس اروم رفتار ک ...

چون دیده پشتوانه ندارم ازطلاق میترسم راحت بهم میگه ناراضی هستی برو من که به زور نگهت نداشتم ...میدونه که نمیرم هرکاری دوست داره میکنه وهرجور دوست داره رفتارمیکنه دوسالی هست که یادگرفتم منم کاری باهاش ندارم هرچی بخوام میخرم قبلا دلم نمیومد ولی الان میگم من خرج نکنم یکی دیگه میادخرج میکنه 

در حد چت ساده دیدم ولی کلا از چشمم افتاد اینکه دنال کسیه باهاش حرف بزنه مگ من چی کم دارم ک با من نم ...

شوهرمنم همین بود میگفت من دلم میخواد باکسی حرف بزنم قول داده بودمیگفت فقط رابطه تلفنیه من خودمو میخوام خالی کنم هیجان میخوام میگفت من دوست دخترنداشتم الان میخوام داشته باشم ...البتا حق هم داشت من یه دختر شهرستانی کم سن اونم نهران بزرگ شده بود همه مدل دختری بود من نازوعشوه بلدنبودم قشنگ صحبت کردن وجذاب بودن بلدنبودم اونم اینارو میخواست ...درکت میکنم ادم دیگه نمیتونه اعتمادکنه همیشه ته ذهنش مشغوله ...امیدوارم شوهرت سرعقل بیاد 

چون دیده پشتوانه ندارم ازطلاق میترسم راحت بهم میگه ناراضی هستی برو من که به زور نگهت نداشتم ...میدون ...

آره نباید ضعف دستش میدادی

الانم ب خودت برس بهترین سالنای زیبایی برو باشگاه اصلا هم برات مهم نباشه چکارمیکنه...نزار ملکه ذهنت باشه

چندتا بچه داری؟

آره نباید ضعف دستش میدادی الانم ب خودت برس بهترین سالنای زیبایی برو باشگاه اصلا هم برات مهم نباشه چ ...

نمیذاره بینیمو عمل کنم مژه وناخن بذارم خودم چهرم معمولیه چشمای عسلی درشت موهای لخت مشکی دارم نمیذاره رنگ کنم میگه همینطوری قشنگی کلا هرچیزی بگم میگه نیازنیست انجام بدی ...باشگاه میرم وزیادخرید میکنم میگم حداقل خودمو با ایناسرگرم کنم دوتابچه دارم