2777
2789

سلام بچه ها من چند سالیه که با یه نفر تو رابطم و جدیدا میخواد بیاد خواستگاری

مشکل من اینه که خانوادم یه شرایط خاصی دارن که ممکنه هر کسی قبول نکنه

و اختلافات خانواگی متاسفانه زیاد داریم😔😔

حالا بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟

اصلا بهش بگم؟؟

چون بعدش وارد خانوادمون بشه تابلویه متوجه میشه

بنظرتون برخوردش چیه؟؟😔

واضح تر توضیح میدادی من ک نفهمیدم چیو باید توضیح بدی بهش

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح تر بگو مشکلات چیه و در چه حدیه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه اختلاف خانوادگی همه جا هست،وقتی رو زندگی آیندت تاثیر نمیذاره دلیلی نداره بگی،بذار بعدا متوجه میشه کم کم،تو هم وارد خانوادش بشی بعضی چیزهرو میفهمی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

منم شرایطم مثل شما بود،اومدن خاستگاری چون همسرم خیییلی دوسم داشت ب خانوادشون گفته بود حرف نزنید ب شما ربطی نداره ...ازدواج کردیم اما حالا خانوادش زبونشون دراااااز شده و همییشه ی خدا با گوشه کنایه صحبت میکنن باهام،همسرمم پشتم نیست ب خانوادش حق میده

منم شرایطم مثل شما بود،اومدن خاستگاری چون همسرم خیییلی دوسم داشت ب خانوادشون گفته بود حرف نزنید ب شم ...

ای بابا اخه مگ تقصیر ماس تو اینجور خانواده ها به دنیا اومدیم😔😔😔

نه اختلاف خانوادگی همه جا هست،وقتی رو زندگی آیندت تاثیر نمیذاره دلیلی نداره بگی،بذار بعدا متوجه میشه ...

چند نفرمون با هم ارتباط نداریم کلا و اینکه خودمم کلا خوابگاه زندگی میکنم

بنظرت بازم مشکلی نداره؟

چند نفرمون با هم ارتباط نداریم کلا و اینکه خودمم کلا خوابگاه زندگی میکنم

اقوام درجه یک یا دو؟ ینی خواهر و برادرتون با شما یا پدرو مادر ارتباط ندارن؟ اگه اقوام درجه دو مثل دایی و عمو و ... هستن اصلا نگو ،چون مهم نیست ، خوابگاهی که گفتین شما دانشجو هستین یا کلا پانسیون زندگی میکنین؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋