2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای خواهرم سوخت واقعا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مام رفتیم تیزهوشان تجربی فک کردیم کباب میدن نگو خر داغ کرده بودن😏 بگو برع پی علاقش .تجربی مگه ...

آخه از بچگی خیلیی علاقه داشت چون منم رشتم تجربیه میگه میخوام مثل خواهرم برم تجربی منم بهش میگم اتفاقا

به خدا درسخون مودب همه درساش ۲۰ و ۱۹ حالا داره جلو چشمام ذره ذره آب میشه🙂 تمام انگیزش از دست رفته چ ...

۱۷هم نمره پایینی نیست. فکر نمیکنم مشکلی برای رفتن به تجربی داشته باشه. بعد هم زمان ما مثلا کسی که میخواست بره تجربی نمره زیست و شیمی مهم تر بود. الان چه جوریه مگه که نتونه بره؟🤔

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
تیزهوشان چه ربطی به تجربی داره.هر کی تیزشوهان بره فقط می‌تونه تجربی بخونه 

نه آخه میخواست نمونه قبول بشه گفتن تو نمره ات کمه ادت نمیکنیم تو گروه

و از الان استرس داره ک نکنه نذارن برم تجربی

۱۷هم نمره پایینی نیست. فکر نمیکنم مشکلی برای رفتن به تجربی داشته باشه. بعد هم زمان ما مثلا کسی که می ...

والا معلمش انقدر عقده ای هست بلانسبت شما ازش هرکاری بر میاد بچه بیچاره گوشه گیر شده از اون روز

آخه از بچگی خیلیی علاقه داشت چون منم رشتم تجربیه میگه میخوام مثل خواهرم برم تجربی منم بهش میگم اتفاق ...

برو پیام منو نشونش بده تا باور کنه😂💜

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم بهش بگو بشینه بخونه با مدیر هم صحبت کنید حتی اگر قبول بشه ولی نمرش کم باشه با تذمیم نمره هدایت تحصیلیش پر میکنن میره تجربی

الان یکی دوساله ترمیم نمره که اومده دیگه همه راحت میرن رشته دلخواهشون فقط کسایی که از این موضوع خبر ندارن انتخاب رشته میکنن برای رشته های دیگه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
بگو پیگیر باشن  اینجوری اصلا نمیتونه دزس بخونه  اداره اموزش پرورش ناحیه هم نه ها  ...

تهران هستیم مادر پدرم که بیخیالن فقط میگن درستو بخون ولی من نگرانشم

من خیلی دلسوز ترم تا اونا نمیدونم چه کاری از دستم بر میاد