2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای خواهرم سوخت واقعا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا درسخون مودب همه درساش ۲۰ و ۱۹ حالا داره جلو چشمام ذره ذره آب میشه🙂 تمام انگیزش از دست رفته چ ...

ببین عزیزم من خودم مدرس کنکور و دبیرستان تیزهوشان هستم

کسی که ریاضی هفتم رو ۱۷ بگیره پایه ی ریاضی ش قوی نیست

چه اصراری دارید بره تیزهوشان

حتی اگه قبول هم بشه اونجا اذیت میشه.چون همکلاسی هاش قوی تر هستن و خواهرت نمره ی کم میگیره

توانایی های خودمون رو قبول کنیم

رشته ی انسانی بیشتر به درد خواهرتون میخوره.از الان تو ذهنش نکنید فقط تجربی انسانی جالب تر و جذابتر ...

بخدا خودش علاقه داره من میگم برو پی علاقت الا بلا تجربی( خودم هم تجربی هستم

من کار دبیرش رو تایید نمیکنم

اما حرفم این هست باتوجه به توانایی های خواهرتون راهنماییش کنید

کی گفته هرکی بره رشته ی تجربی موفق هست؟؟

یه عالمه آدم هست که بدون توجه به توانایی هاشون رشته ی تجربی رفتن و بعد هم نتونستن کنکور خوبی بدن 

من کار دبیرش رو تایید نمیکنم اما حرفم این هست باتوجه به توانایی های خواهرتون راهنماییش کنید کی گفت ...

بله کاملا درست هست حرفتون من هم بهش گوشزد میکنم که برو رشته ای که واقعا دوست داری و علاقه داری ولی اصلا گوش نمیده و میگه من میخوام برم تجربی دیگه گذاشتم ببینم چی میشه

ممنون بابت نظرتتون🌹

بخدا خودش علاقه داره من میگم برو پی علاقت الا بلا تجربی( خودم هم تجربی هستم

باهاش صحبت کن

آدم ممکنه به خیلی چیزها علاقه داشته باشه اما توانایی هاش روهم باید درنظر بگیره

من برای خودش میگم

ببین من امروز ۴ ساعت برای بچه های فرزانگان کلاس تست کنکور ریاضی داشتم

اکثرشون به محض دیدن تست جواب میدادن

اما یکی دوتایی داریم که توانایی شون کم هست

همیشه گوشه گیر و خجالتی هستن

نمراتشون پایینه

من تو کلاس خیلی هواشون رو دارم

اما اگه بجای خانواده شون بودم میبردمشون مدرسه ای دیگه و رشته ای که مناسبشون باشه

در مورد توصیه ی اون خانم که گفتن شکایت کنید اداره کل

فکر نکنم به جایی برسید

چون نهایتا میگن خواهرتون بیاد آزمون حضوری بده

و اگه اونجا نتونه نمره ی کامل بگیره مشخص میشه که نظر دبیرش درسته

باهاش صحبت کن آدم ممکنه به خیلی چیزها علاقه داشته باشه اما توانایی هاش روهم باید درنظر بگیره من بر ...

بله فرمایش شما کاملا درست هست🌹

من همیشه بهش میگم که خواهرم تجربی رشته ای نیست که همه ازش دکتر و پرستار در بیان ولی دختر با استعداد و فوق العاده باهوشی هست.

ولی متاسفانه هر بار بیشتر تاکید میکنه که فقط باید برم تجربی ، چون خودمم تجربی هستم بیشتر این علاقه رو نشون میده

در مورد توصیه ی اون خانم که گفتن شکایت کنید اداره کل فکر نکنم به جایی برسید چون نهایتا میگن خواهرت ...

بله دقیقا پارسال هم صحبت کردیم با دبیرشون ولی بیشتر لج کردن متاسفانه!