2777
2789
عنوان

امام رضایی ها بیاین

45 بازدید | 10 پست

سلام دوستان حرم مطهر رضوی ختم دعای توسل گذاشته نیت کنید و از ختم بردارین و لطفا بگین چند مرتبه میخونید مهلت زمانی نداره هر موقع وقت کردین بخونید اجرتون با امام رئوف علیه السلام

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهرم باهمشون باامام رضا هم حسین حضرت عباس خدا همشون بی رحمن سنگدل دروغه ک میگن خدا چارده معصوم دل ...

عزیزم اینجوری نگو نمیدونم دلت از چی گرفته ولی این انصاف نیس

عزیزم اینجوری نگو نمیدونم دلت از چی گرفته ولی این انصاف نیس

دهنمو سرویس کرده چی انصاف نیس؟

انصافه ک انقد منو عداب بده از بچگی تاالان؟؟؟

اونا انصاف ندارن هیچکدوم اونا عدالت ندارن 

روحی جسمی داغونم بخاطر اینک اونا بی رحمن بهم نطر نمیکنند خیلیییییی رحمننننن😭

دهنمو سرویس کرده چی انصاف نیس؟ انصافه ک انقد منو عداب بده از بچگی تاالان؟؟؟ اونا انصاف ندارن هیچکد ...

عزیزم نذر معنوی کن مثلا ترک یک گناه خوندن نماز از اینجور نذرها انشاالله جواب میده

عزیزم نذر معنوی کن مثلا ترک یک گناه خوندن نماز از اینجور نذرها انشاالله جواب میده

😔نمیده نمیدهههه

اگ بده نوکریشومیکنم😭نمیده نمخاد واسه من هیجیو چ تو کارای خوب چ بد یاریم نمیکنه خسته شدم/:💔💔