2777
2789
عنوان

خانوما تجربه ورم بعد از چسب داشتید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4801 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  ورم بعد از برداشتن چسب طبیعیه

ولی شما یه بار  برو دکترت معاینت کنه 

بعد اینکه خودت اصلا سرخود بیشتر از زمانی که بهت گفته شده چسب نزن چون بدترش میکنه و کار اشتباهیه

عزیزم  ورم بعد از برداشتن چسب طبیعیه ولی شما یه بار  برو دکترت معاینت کنه  بعد اینک ...

نه من چن روز پیش رفتم گفت چسب نزن دیگه نزدم ولی خب ورم کرد 

بهش زنگ زدم گفتم گفت عادیه

بنظرت چقدر طول میکشه بخابه ورمش؟

عزیزم من دکتر گفت ۳ ماه خودم ۵ماه میزنم 

عزیزم اشتباه میکنی ها 

باید فقط اون مدتی که دکترتون گفته چسب بزنید کمتر یا بیشتر ورم رو بدتر میکنه و کار کاملا اشتباهیه

بازم هرچی خودتون صلاح میدونید منم چون میدونستم لشتباهه گفتم بهتون بگم😃

بینی خودت گوشتی بود یا استخونی چه مدلی عمل کردی

استخونی 

نیمه فانتزی

من دو س هفته اول فوق العاده راضی بودم با اینکه سوراخا بینیم قرینه نبود

ولی الان ی هفتس یجوری شده انگار ی طرف بینیم رفته تو رفتم بهش گفتم گفت چون ورمش داره میخابه رفته تو وگرنه استخون بینیت صافه

سوراخامم قرینه نیست بهش گفتم گفت بازم ورمه ولی اگه تا  ۶ ماه درست نشه تو مطب با بی حسی درست میکنم برات

عزیزم اشتباه میکنی ها  باید فقط اون مدتی که دکترتون گفته چسب بزنید کمتر یا بیشتر ورم رو بدتر م ...

بنظر منم اشتباهه 

اخه هر دکتری روش خودشو داره مثلا من دوستم ک عمل کرده بود کلااااا چسب نزد

من ی ماه زدم

دوستم دوماه زد