2777
2789
عنوان

خانوما تجربه ورم بعد از چسب داشتید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4796 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخونی  نیمه فانتزی من دو س هفته اول فوق العاده راضی بودم با اینکه سوراخا بینیم قرینه نبود ...

واسه قضاوت فعلا زوده هنوز کلی ورم داره در کل درد داره یا نه تامپون تو بینی رو بعد از چند روز کشید برات

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟
ممنون عزیزم بابت راهنمایی اخه میترسم خیلی وله انگار

قربونت عزیزم

نه نگران نباش همون مدتی که کفته رو بزن بعدش میتونی یه تایم هایی رو برای معاینه بری پیش دکترت اگه لازم بود خودش بهت میگه

عزیزم یکسال طول میکشه اصلا الان نگران این موضوع نباشه تا یکسال طبیعیه

میدونم تا یکسال ولی الان ی ورم غیر طبیعی داره از وقتی چسب نمیزنم

بنظرت چقدر طول میکشه این ورم زیادش بخابه؟

واسه قضاوت فعلا زوده هنوز کلی ورم داره در کل درد داره یا نه تامپون تو بینی رو بعد از چند روز کشید بر ...

کلا عملش درد نداشت تا ی هفته کلافگی داشتم

تامپون بعده ۱۰ روز 

میدونم تا یکسال ولی الان ی ورم غیر طبیعی داره از وقتی چسب نمیزنم بنظرت چقدر طول میکشه این ورم زیادش ...

این رو دقیقا نمیدونم

ولی بنظرم ورمش یه روز زیاد میشع یه روز کمتر فعلا یه مدت کنار بیا 

آب کرفس و آناناس بخور خوبه بخصوص آب کرفس 

نمک و فلفل واقعا توی ورم کردن تاثیر داره نمک غذارو حذف نکن چون سدیم برای بدن لازمه ولی نمک اضافه رو حذف کن 

کلا عملش درد نداشت تا ی هفته کلافگی داشتم تامپون بعده ۱۰ روز 

چقد زیاد تامپون میذاره بیشتر دکترا دو روز بعدش در میارن خب ادم خیلی اذیت میشه اینجوری

یک نفر حال دلش خوب نیست میشود برای دلش"امن یجیب" بخوانی؟