2777
2789
عنوان

مردا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقت تو حلقم سايت عمومي است درسته جمعيت زنا غالبتره ولي عموميه عينه استاديوم  تو نميتوني بر ...

سلام عزیزم 

خوشحالم ک برگشتی 

نمیدونم چرا نمیتونم تگت کنم 😟😕

@0بیتاب0 ببین تگ نمیشی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
منطقت تو حلقم سايت عمومي است درسته جمعيت زنا غالبتره ولي عموميه عينه استاديوم  تو نميتوني بر ...

خب عزیزم اینجا در مورد بزرگ کردن بچه هاست و حل کردن مشکلات خصوصی زنان به اون ها ربط نداره .

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
دقیقا 🤣🙂🤣🤣🤣🤣🤣

😀😀

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
سلام عزیزم  خوشحالم ک برگشتی  نمیدونم چرا نمیتونم تگت کنم 😟😕 @0بیتاب0 ببین تگ نمیشی&n ...

سلااااام واااي گيان خوبي؟ نميدونم والا به ني ني يار بگو:)

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
بنظر من یا بچه سالن اون سن و سال دار ها هم قیافه ندارن میان نی نی سایت کسی نبینتشون

😂والا به خدا قیافه مون هیچ مشکلی نداره بیکار هم‌نیستم مزاحمم کسی هم‌تا حالا نشدم حرف بی تربیتی هم تا حالا نزدم 

ولی اینجا همش دارن توهین میکنن البته من ناراحت نمیشم

بزار دلشون خوش باشه

خب عزیزم اینجا در مورد بزرگ کردن بچه هاست و حل کردن مشکلات خصوصی زنان به اون ها ربط نداره .

ببین اگه سایت فقط برا خانوما بدد گزینه مرد - زن 

تو پروفایل نداشت 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
😂والا به خدا قیافه مون هیچ مشکلی نداره بیکار هم‌نیستم مزاحمم کسی هم‌تا حالا نشدم حرف بی تربیتی هم ت ...

توهین نکردم بعضی هاشون اینطور هستن 

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

انصافا نه انصافااا از ده تا تاپيك چندتاش بدرد همين زنا ميخوره؟ 

نود درصدشم كه راجب ياخود شوهره يا خانواده شوهر پس ربط دارن به سايت 

اوناييم ميان دوست يابي يا دوستشونو ميابن يا تي ني يار مي يابدشون

دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
ببین اگه سایت فقط برا خانوما بدد گزینه مرد - زن  تو پروفایل نداشت

خب داشته باشه

اینجا بهتر خانوما میخوره نه آقایون البته دیدم توشون محترمانه بوده برخوردشان

اما در کل نیان ما راحتتریم 

همه جا برا اقایونه یه اینجا رو نذاشتن برا دل خودمون داشته باشیم

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭