2777
2789
عنوان

مردا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کاملا قبول دارم خودم دیدم یه سری از آقایون یه کارایی میکنن که من خودم اون لحظه دیگه خجالت میکشم ...

صحیح 

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

مثلا فکر می‌کنی خانومه باهات هم دردی می‌کنه تو هم صمیمی چت می‌کنی بعد میبینی اطلاعاتش زده مرد😐

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
مثلا فکر می‌کنی خانومه باهات هم دردی می‌کنه تو هم صمیمی چت می‌کنی بعد میبینی اطلاعاتش زده مرد😐

وییییی دقیقا منم یه بار همین اتفاق برام افتاد به یه مرد گفتم عزیزم ،  یعنی وقتی درخواست دوستی دادم نگاه کردم دیدم مرده دلم میخواست اب شم برم تو زمین  😐🤦🏽‍♀️

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
منم کاملا قبول دارم خودم دیدم یه سری از آقایون یه کارایی میکنن که من خودم اون لحظه دیگه خجالت میکشم ...

الان این پسر خوشحال حداقل اسمش خوبه معلومه آقا ست یه سری معلوم نیست

یه سری هم که کلا اطلاعاتش زده زن میاد خصوصی معلوم میشه مرده اینا دیگه خیلی تباهن

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خب داشته باشه اینجا بهتر خانوما میخوره نه آقایون البته دیدم توشون محترمانه بوده برخوردشان اما در ک ...

ببخشیدا ولی خیلی نظر مسخره ای دادی دوست من 😐 هر انسانی هرجای این کره زمین که به اینترنت دسترسی داشته باشه میتونه کل نی نی سایت و حرفای تک تک مون رو زیر و رو کنه چه زن چه مرد پیر یا جوون چه عضو باشه چه عضو نباشه 

از نی نی سایت عمومی تر سایتی به زندگیم ندیدم چجوری توقع داری از سایتی که تا این حد در دسترسه مال ما خانوما باشه 😑🤣 مجازیه ها خواهر من 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
 ببخشیدا ولی خیلی نظر مسخره ای دادی دوست من 😐 هر انسانی هرجای این کره زمین که به اینترنت دسترس ...

آره ولی عضو شدن نشدن دسته خودشونه

انقدر بدم میاد خانم طرفداریه مردا رو بکنه ، حداقل بذارین خودشون طرفداری کنن😬

ببخشیدا ولی خیلی نظر مسخره ای دادی دوست من 😐 هر انسانی هرجای این کره زمین که به اینترنت دسترس ...

اینم صحیح ، اما اینجا فضاش در واقع برای زن هاست نی نی سایت 

آره ولی عضو شدن نشدن دسته خودشونه انقدر بدم میاد خانم طرفداریه مردا رو بکنه ، حداقل بذارین خودشو ...

من سعی میکنم طرفدار حق باشم حالا خانوم و اقاش مهم نیست😅

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

تو حقیقی هم بعضی زنها آفریده شدن برا طرفداریه حقوق مردا🙄

نه که همه چی به نفعشون نیست این خانما میان کمک حالشون بلکه کم و کسری نداشته باشند😬

مجازی هم یافت میشن

من واقعا نمی دونم اینهایی که آقایون رو بابت نی نی سایت مسخره می کنند فازشون چیه؟یعنی بنظرشون شأن یه مرد واقعی بالاتره از اینه که حرف های زنانه را بشنوه؟یعنی حرف های زنونه بدردنخوره؟ یعنی  این که مردها از حاملگی و زایمان سر دربیاورند بنظرتون مسخره است؟؟پس چرا از این گله می کنید که آقایون درکتون نمی کنند کجا از اینجا بهتره برای آشنایی با مشکلات و روحیات خانم ها

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش