2777
2789
عنوان

وای بچه ها کف پام بیاید لطفا

150 بازدید | 19 پست

خیلی بد ترک خورده و پوست پوست شده نمیدونم چرا منم کندم الان خون میاد چیکارش کنم پاهام همیشه اوکی بود اصلا اینجوری نمیشد تمیز و اوکی بود الان پوست پوست شده و زبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا دنبه اب کنیا وازلین و ابلیمو و خمیر دندون قاطی کن بزن‌پاهات پلاستیک بکش جوراب پات کن

وای ن دنبه اینا ک ن وازلین داریم آبلیمو بد تر سفت نمیکنه؟؟ فردا بزنم اوکیه؟؟ نمیتونم برم پایین الان بعد فردا از صبح بیرونم همش پام تو کفسه خیلی اعصابم خورد شد اصلا سابقه نداشت نمیدونم چرا اینجوری شد

من همیشه باناخن گیر پوسته کف پامو میچینم و حله دیگه اصلا اذیت نمیکنه خونم نمیاد 

اون پوسترو نچینی بچیزی گیرکنه خون میاد ی چسب زخم بزن اگ خون میاد

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نمیدونم اگ حساسیت بوده چرا قبلا نبود آخه شاید خاک باشه این چند روز رفتیم روستا برگشتنی اینجوری شد اع ...

همونه پس

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

کفش و دمپایی طبی بپوش

چه ربطی داره؟؟ کفشام همه کفی طبی دارن چند روزیه بودم رو میپوشم ولی اونم کفی طبی داره یعنی ب خاطر اونه خیلی بده همش می‌چسبه ب پتو خوابو گرفته ازم منم خیلی حساسم

فعلا با باند بپیچ یا چسب زخم بزن فردا که بند اومد وازلین بزن همیشه نرم و مرطوب باشه یکی بخاطر خشکی پ ...

اواقدام خونش زیاد نیست قرمز شده و میسوزه الان دسترسی ب وازلین ندارم خوابن همه نمیتونم برم طبقه پایین 

اواقدام خونش زیاد نیست قرمز شده و میسوزه الان دسترسی ب وازلین ندارم خوابن همه نمیتونم برم طبقه پایین

جوراب بپوش تافردا