2777
2789
عنوان

مردا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 57 پست

گلم دوستدارن زایمان راحت تری داشته باشن بزار از تحربه بقیه استفاده کنن یا خانواده طرف فوحش داد بلد باشن جواب بدن و خانه داری یادبگیرن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 هدف اساسی برای تقوا،اعمال صالح،ایمان😂

یا اینکه میخوان اقدام کنن اونم برا بارداری میخوان خانوم هارو درک کنن

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
بنظر من یا بچه سالن اون سن و سال دار ها هم قیافه ندارن میان نی نی سایت کسی نبینتشون

جمله آخر با خاک یکسانشون کرد😂🤣🤣🤣🤣

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
گلم دوستدارن زایمان راحت تری داشته باشن بزار از تحربه بقیه استفاده کنن یا خانواده طرف فوحش داد بلد ب ...

🤣🤣

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

به ما ربطی نداره اونام حق دارن از سایت استفاده کنن حالا به هر دلیل و علتی که دوس دارن 

هیچ منع قانونی و شرعی و عرفی هم نداره

نمیدونم چرا به همه چیز هم دیگه کار داریم واالا

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز