2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری درست شد

تا دو ماه سرشو بستم همیشه یه سمت میخوابید تخت شده بود یه ورش اومده بود بالا. سعی میکردم به دو طرف بخوابونمش تا درست بشه یواش یواش که رشد کرد خودش گرد شد 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

من خودم فرزند پذیرم

بچه ام تا 8 ماهگی اصلا به کنار نمیخوابید. هرچی میذاشتم باز میرفت به پشت. بالشت هم میذاشتم انقدر گریه میکرد و جیغ میزد که مجبور بودم بالشت کنارشو بردارم تا به پشت بخوابه.پشت سرش صاف شد. دیگه از 8 ماهگی خودش چرخید و خوابش که میبرد میچرخید به کنار و سرش تا 1سالگی الحمدلله گرد شد. 

دوستمم فرزند پذیره. اون یکی از بچه هاش سرش کشیده است خودش میگه به این مدل میگن کتابی.سرش اصلا گرد نیست. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

چرا گرد نیست

از اول که گرفتش همینجوری بود

دکتر گفته بود یا زایمان مادر طولانی شده یا لگنش کوچیک بوده. بعدم که دیگه درمان نکرده بودنش توی بهزیستی. نمیدونم چرا. ولی من شنیدم اگه نوزاد باشن ببری کلاه میدن بهشون محکم میبندی سرش گرد میشه. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام