2777
2789
هیچی سقط نکردم و الان باردارم

اها پس بچه مشکلی نداشته خودت خواستی سقط کنی

یه پرستاری تو درمانگاه نزدیک خونه مون بود خدا رحمتش کنه میگفت هر یه سقط انگار سه تا بچه زایمان کردی یعنی انقدر عوارض داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس بچه مشکلی نداشته خودت خواستی سقط کنی یه پرستاری تو درمانگاه نزدیک خونه مون بود خدا رحمتش کنه ...

اره ناخاسته بود پسرمم هنوز کوچیکه شرایطشو نداشتم.. منم از عوارض بعدش ترسیدم و پشیمون شدم

پسرام دنیام💖

یکیش خارج از رحم بود که اون اصلا سقط نمیشه یکی هم سنش کم بود ۸ یا ۹ هفته بودم مرده بود خیلی اذیت شد ...

انشالله که برات راحت باشه،عزیزم تو که این شرایط و داری فعلا اقدام نکن تا بعد انشالله مکان حل بشه⁦❤️⁩

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
انشالله که برات راحت باشه،عزیزم تو که این شرایط و داری فعلا اقدام نکن تا بعد انشالله مکان حل بشه⁦❤️⁩

دیگه اصلا نمیخوام بخدا انقدر سر این سه تا اذیت شدم دیگه حسابی ترسیدم اصلا نمیخوام دیگه به همسرمم گفتم

بعضی ها خوش زا هستن دختر عموم میگه دارو محلی خوردم رفتم توالت بعد خونریزی و لخته یه هو جنین تالاپی افتاد تو توالت سیفونو کشیدم رفت به همین راحتی