2777
2789
۱۲ هفته ام  اگه بدونی چه حالی ام اگه بدونی خودتم بارداری نمیخوام با حرفام ناراحتت کنم الهی خد ...

انتخاب خودتون بوده یا انتخاب پزشک؟؟؟

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن تا بدن داره.ممکنه مثل من زیاد اذیت نشی.خودتو با اینجور چیزا نترسون.اگه موقعیتش نداری.نیارش به ای ...

بچه وسطی رو دکتر قرص داد هفته ۹ تو خونه نصفه نیمه سقط کردم افتادم به خونریزی شدید بعدم مجبور به کورتاژ شدم بقایا مونده بود

دردش از پریودی کمی بیشتر بود

ولی الان چون زنده س بزرگ تره میترسم 

دلم میخواد بلند بلند گریه کنم 

اگه بچم سالم بود و مشکلی نداشت چرا باید سقطش کنم؟؟؟ اولش گفتم که بچه سومه که نمیمونه 

آها گلم واقعا متاسفم من خوب نخوندم و متوجه نشدم امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد و زیاداذیت نشی بازم ببخشیدگلم 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
مگه نمکی بچه سومه؟ قبلیا درد داشتی؟

یکیش خارج از رحم بود که اون اصلا سقط نمیشه

یکی هم سنش کم بود ۸ یا ۹ هفته بودم مرده بود خیلی اذیت شدم سر اون دکترم قرص داد خونه استفاده کنم خیلی خون و لخته ازام اومد ولی دردش در حد پریودی یه کم بیشتر بود بعدم که بقایا مونده بود کورتاژ شدم

کورتاژ خیلی راحت و تر تمیز بود 

این یکی رو میگن چون استخوان داره نمیشه کورتاژ کرد😔😔

آها گلم واقعا متاسفم من خوب نخوندم و متوجه نشدم امیدوارم برات مشکلی پیش نیاد و زیاداذیت نشی بازم ببخ ...

خواهش میکنم عزیزم

انقدر این چند روزه رفتم پزشکی قانونی منو فرستادن سونو اینور اونور نامه بگیرم اعصابم داغونه 

خیلی اذیت شدم تا مجوز دادن با اینکه این مدل ناهنجاری توی جنین صد درصد مجوز میدن ولی خیلی دوندگی داره تا تایید کنن